WoningBouwersNL feliciteert Mona Keijzer met haar beoogde benoeming tot minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening

WoningBouwersNL feliciteert Mona Keijzer met haar beoogde benoeming tot minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in het nieuwe kabinet. Wij zijn verheugd om te zien dat een ervaren en gedreven professional deze belangrijke portefeuille gaat vervullen.

De woningmarkt staat voor grote uitdagingen en kansen. Wij zijn overtuigd dat Mona Keijzer, met haar achtergrond en expertise, de juiste persoon is om deze taak op zich te nemen. Haar kennis en inzicht in de complexe juridische en bestuurlijke aspecten van ruimtelijke ordening uitte zich al tijdens de campagne met duidelijke stellingen ten aanzien van het woningbouwdossier. Zo zei Keijzer vorig jaar in Nieuwspoort al dat twee derde betaalbaar bouwen wat haar betreft ‘geen dogma’ hoeft te zijn. Een duidelijke koers is noodzakelijk om de huidige woningnood aan te pakken en toekomstbestendige oplossingen te realiseren.

WoningBouwersNL kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met minister Keijzer en haar team en om gezamenlijk te werken aan het creëren van betaalbare en duurzame woningen en het verbeteren van de leefomgeving voor alle Nederlanders.

Wij staan klaar om onze expertise in te zetten om de doelen van het ministerie te ondersteunen en samen te bouwen aan een gezonde woningmarkt.

Over onze felicitatie werd door diverse media bericht waaronder door BNR “The Daily Move” (vanaf 6:15)

Gerelateerde artikelen

Ben je nog niet uitgelezen? We hebben nog veel andere mooie artikelen, daar kun je op bouwen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie