WoningBouwersNL dankbaar voor zijn inzet

Wij feliciteren onze voorzitter Piet Adema van harte met zijn benoeming tot minister van Landbouw in het kabinet Rutte IV. Na bijna 5 jaar voorzitterschap van WoningBouwersNL gaat hij in deze uitdagende functie aan de slag met de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen.

Piet Adema: ‘Ik kijk terug op een geweldige tijd bij WoningBouwersNL. We hebben de afgelopen jaren met het bestuur, het bureau en met de leden de vereniging een facelift gegeven en flink geprofessionaliseerd. Ik heb met veel plezier met en voor hen gewerkt.’

Algemeen directeur Coen van Rooyen, die sinds 3,5 jaar samen met Adema is opgetrokken, reageert als volgt: ‘We hebben een dubbel gevoel bij het vertrek van Piet. We vinden het erg jammer maar begrijpen het volledig. Zijn bestuurlijke ervaring en persoonlijkheid zullen we missen en we willen hem bedanken voor alles wat hij de afgelopen jaren voor WoningBouwersNL heeft betekend. Tegelijkertijd zijn we ontzettend trots op het feit dat ‘onze’ Piet nu minister wordt en in zo’n maatschappelijk bewogen tijd perspectief gaat bieden aan onze boeren. We wensen Piet heel veel succes en zullen hem met belangstelling blijven volgen’.

 

Gerelateerde artikelen

Ben je nog niet uitgelezen? We hebben nog veel andere mooie artikelen, daar kun je op bouwen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie