Download nu het programma 2021-2022. Aanmelden voor de Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl is vanaf nu mogelijk!

Op vrijdag 1 oktober start een nieuwe lichting vastgoedprofessionals (max 24) aan de WoningBouwersNL Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl 2021 – 2022

Deze Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl is speciaal voor en met WoningBouwersNL ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden. De opleiding stelt in grote lijnen deelnemers in staat om een gedegen investeringsvoorstel voor een (her-) ontwikkelingsopgave op te stellen.“ Als het lijkt alsof alles en iedereen stil staat, is het een heerlijk gevoel dat jij jezelf wel door kunt blijven ontwikkelen! “ We blijven vernieuwen en dat is maar goed ook! We leven immers in een bizarre tijd waarin we het hoofd koel moeten houden en moeten bezien waar ieders meerwaarde zit als mens, familielid, vriend(in) en ook als professional. Ons vak vraagt om deskundigheid en vertrouwen. De vastgoedontwikkelaar moet kunnen meebewegen met de grillen van de tijd en een visie op de toekomst hebben. Hij is van alle markten thuis; een enthousiaste partner met veel actuele marktkennis, een soepele rekenaar, een juridisch expert, en een strategische onderhandelaar. Onder meer deze onderwerpen vinden we terug in de verschillende modules van deze opleiding. De flexibele opzet, de zeer deskundige docenten en de variëteit aan onderwijsvormen, garanderen een creatieve en inspirerende werkomgeving waarbinnen de nieuwsgierige vastgoedprofessional zich optimaal kan ontwikkelen.

Download hier de complete programmabrochure en hier het vakkenschema

Brochure Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl

Waarom deze opleiding?

De wereld verandert ook in fysieke en sociaalmaatschappelijke zin. Meer en meer maakt de fysieke economie plaats voor een digitale. En daarmee is ook het projectontwikkelingsvak continu in beweging. Deze opleiding leidt de cursist langs alle facetten van dit prachtige vak waarbij ook de minder inhoudelijke vakken als ‘onderhandelen’ en ‘conflicthantering’ aan bod komen.Met deze opleiding hoopt WoningBouwersNL alle ambitieuze vastgoedprofessionals nog meer te stimuleren zich te bekwamen in het mooiste vak op aarde: het creëren van prettige woonomgevingen en plezierige werk- en recreatiegebieden!

Het resultaat

Per gevolgde ASRE-module ontvangen deelnemers een ASRE certificaat. Als de gehele opleiding succesvol is afgerond, ontvangt de deelnemer het WoningBouwersNL diploma ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’.

Periode, studieduur en locatie

De opleiding kan in 14-18 maanden doorlopen worden. Door de modulaire opzet is het mogelijk het studietempo aan te passen aan de persoonlijke situatie. De vakken die de WoningBouwersNL organiseert, vinden plaats op een door WoningBouwersNL geselecteerde locatie. De overige modules worden gegeven bij de ASRE in Amsterdam.

Eisen

WO/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring).

Investering

De investering voor deelname aan deze opleiding bedraagt € 9.450,-. Medewerkers van WoningBouwersNL lidbedrijven krijgen € 1.200,- korting en betalen € 8.250,-. Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, catering, overnachting tijdens Tweedaagse en examenkosten. Hiervan is ruim 2/3 deel vrij van BTW. Het studiemateriaal wordt zoveel mogelijk digitaal ter beschikking gesteld.Ook na het behalen van je diploma blijft de WoningBouwersNL Opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’ van waarde. Je wordt automatisch lid van de actieve Alumnivereniging van de opleiding. Hierdoor vergroot je niet alleen je netwerk, maar blijf je ook na de opleiding op de hoogte van bijzondere ontwikkelingen binnen je vakgebied. Aanmelden is vanaf nu mogelijk! Wil je verzekerd zijn van een plek in de volgende lichting, meld je dan snel aan!