C-day Festival 2021! Het was een gezellige, maar vooral ook een boeiende middag! We hebben genoten van alle sessies, goede gesprekken en de sfeer. 

Voor sommige vastgoedprofessionals bekende gezichten, maar voor anderen juist de kans om weer nieuwe mensen te ontmoeten. Voor het C-day Festival gebruikten we de natuur als inspiratie voor innovatie in de bouw. Saskia van den Muijsenberg (Director BiomimicryNL) trapte af met haar presentatie over ‘Een groene toekomst voor de gebouwde omgeving’. Veranderen is leuker dan je denkt en succesvoller als je het samen doet!

Al snel startte de eerste ronde met sessies over woningbouw met afvalplastic, urban farming, concrete met hout en energieopslag. Tijdens de lunch konden we hier nog even over doorpraten en was er tijd voor broodjes, burgers en/of gezonde wraps. Na de lunch gingen we door met de sessies. Je kon zo ook sessies volgen over circulariteit, meetbaar circulair en houtbouw in hoogbouw. We sloten het C-day Festival af met een gezellige borrel!

We willen alle studenten van de lichting 2020 bedanken voor de organisatie van de sessies en deze bijzondere dag. Ook veel dank aan alle sprekers die de sessies presenteerden. Het was een succes en zeker voor herhaling vatbaar. Wellicht zien we jou de volgende keer bij het C-day Festival in De Prodentfabriek te Amersfoort! Meer informatie over onze opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl en aanmelden vind je hier: https://woningbouwersnl.nl/opleiding-projectontwikkeling-nieuwe-stijl/  

Bekijk hier alle sessies van de sprekers:

Spreker: Saskia van den Muijsenberg (BiomimicryNL)

Sprekers: Eric de Munck (Centrum Hout) en Ferdinand Metzlar (Spaansen Bouwsystemen). Organisatie sessie: Sander Krieger, Harmen van de Maat en Monica Stekelenburg.

Spreker Bob Janssen (Partner Lingotto). Organisatie sessie: Ruud Schapendonk en Richard Dijksma

Sprekers: Stefan Olsthoorn (Energy Storage) en Vincent Ruijter (I-well). Organisatie sessie: Jan Willem Pijnenburg, Wietse Boer en Nico van der Beek.

Spreker: Bram Peters (Save Plastics en Save Home)

Spreker: Gertjan van Hardeveld (SUDL). Organisatie sessie: Marcel Visser, Mark Mateboer

Gerelateerde artikelen

Ben je nog niet uitgelezen? We hebben nog veel andere mooie artikelen, daar kun je op bouwen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie