Met meer dan 30.000 woningen in het aanbod behoort Nieuwbouw.nl binnen zes maanden na lancering tot één van de grootste aanbieders van nieuwbouwwoningen in Nederland.

Dankzij nauwe samenwerkingen met de sector en brancheorganisaties NEPROM en WoningBouwersNL is een uitgebreid aanbod aan koop- en huur nieuwbouwwoningen toegankelijk gemaakt. Hiermee is Nieuwbouw.nl uitgegroeid tot een toonaangevend platform dat nieuwbouw effectief onder de aandacht brengt.

Nieuwbouw.nl toont al het aangesloten nieuwbouwaanbod binnen één platform. Waar de nieuwbouwzoekende consument zich voorheen aan moest melden op verschillende losse projectwebsites, kan dit nu vanaf één account. De getoonde informatie is altijd actueel en komt rechtstreeks van de bron bij de projectontwikkelaar.

Wat Nieuwbouw.nl onderscheidt is niet alleen de grote verscheidenheid aan projecten, maar vooral de omvang die door de aangesloten partijen worden aangeboden. Dit stelt het platform in staat een groter aantal woning aan te bieden. Hierdoor vormt Nieuwbouw.nl een waardevolle aanvulling in de zoektocht naar een nieuwbouwwoning.

Dat steeds meer consumenten Nieuwbouw.nl ontdekken blijkt wel uit de cijfers. Het platform is nu door ruim 300.000 woningzoekenden bezocht.

Gerelateerde artikelen

Ben je nog niet uitgelezen? We hebben nog veel andere mooie artikelen, daar kun je op bouwen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie