Heb jij het logo van WoningBouwersNL al op de website staan? Met de Logo kit van WoningBouwersNL helpen we je hier graag mee. Ben je een lid of een goede relatie van WoningBouwersNL? Dan nodigen we je uit om gebruik te maken van onze logo kit.

Vanaf november 2020 zijn wij met WoningBouwersNL van start gegaan, voorheen was dit nog NVB Bouw. Met de nieuwe naam en uitstraling laten we nog meer zien waar we voor staan, een vereniging van woningbouwspecialisten.

Samen zorgen we ervoor dat we onze krachten bundelen en onze kennis delen! #WoningBouwersNL. Wij zijn de WoningBouwers van Nederland en hier zijn we trots op! Wil je dit ook met iedereen delen? Of staat het oude logo nog op de website? Plaats dan het WoningBouwersNL logo op jouw website.

Download het WoningBouwersNL logo hieronder en neem de tekst van WoningBouwersNL over voor op de website. Heb je het logo nodig in een andere bestandsvorm of voor drukwerk? Neem dan contact met ons op via info@woningbouwersnl.nl

Tekst voor op de website

WoningBouwersNL is een vereniging van woningbouwspecialisten die woningen ontwikkelen en bouwen. De vereniging bundelt de krachten van de WoningBouwers die zich bij haar aansluiten; van concept- of projectontwikkelaar tot ontwikkelende aannemer. Klik hier om de website te bekijken.

Download logo

Klik op de afbeelding hieronder om het logo te downloaden

Logo WoningBouwersNL

Gerelateerde artikelen

Ben je nog niet uitgelezen? We hebben nog veel andere mooie artikelen, daar kun je op bouwen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie