Word WoningBouwer en sluit je aan!

De wereld verandert in een rap tempo en roept vragen op waar niet iedereen direct een antwoord op heeft. Dan is het prettig om lid te zijn van een vereniging die een duwtje in de goede richting geeft. WoningBouwersNL informeert, verbindt en inspireert. Weten hoe WoningBouwersNL uw bedrijf kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen

Vragen over lidmaatschap

Hoe word ik lid?

Wilt u lid worden van de WoningBouwersNL of wilt u nader kennismaken? Vul dan hier vrijblijvend het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 – 386 02 04.    Kan ik ook lid worden als ZZP-er?

    Ook als u ZZP-er bent kunt u lid worden van WoningBouwersNL en profiteren van een sterk netwerk, gedetailleerde vakkennis en juridische ondersteuning. Speciaal voor ZZP-ers hebben wij aantrekkelijke WoningBouwersNL lidmaatschapspakketten samengesteld, zodat u tegen een passend tarief gebruik kunt maken van (een deel van) onze dienstverlening. Vul hier vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Coen van Rooyen via 070-38 60 204 of coen@WoningBouwersNL.nl. Hij vertelt u graag meer.

    Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

    Contact