Zwanenburg Projecten houdt zich bezig met het creatief ontwikkelen van vastgoedprojecten. Het resultaat bestaat uit duurzame aantrekkelijke beleggingsproducten, de zogenaamde ‘mooie plekken’. Daar waar Zwanenburg Projecten landt worden deze ‘mooie plekken’ gecreëerd.

Zwanenburg Projecten is veelzijdig actief en richt zich op een breed vastgoedspectrum. Of het nu gaat om de ontwikkeling van kleine of juist grootschalige projecten, daar waar het bedrijf op creatieve maar financieel en planologisch onderbouwde wijze van toegevoegde waarde kan zijn, zal het dit niet nalaten.

Het bedrijf houdt bij dit alles van een slagvaardige no-nonsense aanpak. Doelgericht ideeën uitwerken en plannen ontwikkelen is waar het om gaat. Het motto hierbij is: ‘Het kan wél!’. Zwanenburg Projecten neemt graag het initiatief maar werkt niet alleen. Het schakelt daar waar nodig deskundige partners in. Dit houdt de relatief kleine maar tegelijk groots actieve onderneming flexibel en daadkrachtig.

Zwanenburg Projecten ziet zichzelf graag als een ontwikkelende belegger, maar tegelijk als een beleggende ontwikkelaar. Het bedrijf neemt graag de ontwikkeling van een nieuw project, bestaande uit bijvoorbeeld een leeg pand, braak liggend terrein of economisch afgeschreven onroerende zaak, op zijn schouders. Maar net zo makkelijk wordt een vastgelopen project risicodragend opgekocht om de zaak vervolgens weer vlot te trekken. Zwanenburg Projecten richt zijn focus hierbij niet in de eerste plaats op directe winst maar juist op het creëren van duurzame beleggingen.

Zwanenburg Projecten heeft circa 10 werknemers die allen hun eigen specialisatie hebben en met elkaar een ijzersterk vastgoedteam vormen.

Contactinformatie

Actief in

  • Vastgoedontwikkeling, vastgoedbeleggingen, bouwen van vastgoedprojecten, conceptontwikkeling, transformaties gebiedsontwikkeling

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie