Corporate profiel
Als familiebedrijf zijn we dagelijks bezig met het maken van prettige leefomgevingen. Dat doen we door projectontwikkeling en woningbouw te combineren. Ons woningconcept Optio® is het fundament om snel en klantgericht te kunnen bouwen. Dit innovatieve proces wordt continu door onze medewerkers geoptimaliseerd. Dat zit in ons DNA en zorgt ervoor dat we altijd kwaliteit nastreven met de beste klantbeleving.

Met circa 275 medewerkers realiseren we woningbouw voor particuliere woonconsumenten, corporaties, beleggers en lokale overheden. Dat doen we veelal met vaste partners. Ons handelsmerk? Duurzame relaties, korte lijnen, ondernemerschap, financiële stabiliteit en investeren in (proces)innovaties. Dát maakt Van Wanrooij een daadkrachtige samenwerkingspartner.

Al ruim 50 jaar succesvol
In 1969 zijn de grondleggers gestart met een lokaal bouwbedrijf in het Brabantse Geffen. Het bedrijf kende succes en groeide snel. De tweede generatie van de familie heeft het bedrijf verder uitgebouwd. Ruim 50 jaar later zijn we nog steeds dezelfde nuchtere doeners. Onze medewerkers hebben liefde voor vakmanschap en daar zijn we zuinig op. Samen ontwikkelen en bouwen we met als doel om mensen aangenaam te laten wonen. Dat doen we in talrijke projecten en gebiedsontwikkelingen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.

Kernactiviteiten
Onze kernactiviteiten zijn onderverdeeld in: Projectontwikkeling en Bouwbedrijf (realisatie van woningbouw, inclusief een eigen timmerfabriek).

Contactinformatie

Actief in

  • Woningbouw, commercieel vastgoed, gebiedsontwikkeling

Kenmerken

  • Regionaal werkzaam binnen een straal van 100 km
  • Jaarlijkse omzet van circa € 400 miljoen
  • Personeelsomvang circa 275 werknemers
  • Aangesloten bij WoningBouwersNL en Woningborg

Referentieprojecten

  • Zie onze website: WWW.VANWANROOIJ.NL

Werkgebied

  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie