De roots van Bouwgroep Van Grootheest BV liggen in Bennekom, bij de dorpstimmerman die zijn bedrijf begon in 1870.  Van Grootheest  is sindsdien uitgegroeid tot een bouwonderneming met meer dan 120 werknemers en heeft opdrachtgevers in groot deel van Midden en West Nederland. Het familiebedrijf is in de loop der tijd opgedeeld in de disciplines Bouwbedrijf, Projektontwikkeling en in de zelfstandige Timmerfabriek Kernhem.

Aan de Argonstraat in Ede (Kievitsmeent) zijn al die disciplines onder één dak ondergebracht. Bouwgroep Van Grootheest is een allrounder. Of het nu gaat om de uitbreiding van een woning, de realisatie van een complete woonwijk, de ontwikkeling van utiliteitswerken of om de restauratie van een prestigieus landelijk object, wij kennen vrijwel alle facetten van bouwen en ontwikkelen. Wij ontwikkelen in eigen beheer een grote diversiteit aan woningen, appartementen, herbestemmingspanden en locaties alsmede utilitaire gebouwen.

Door veelzijdigheid, deskundigheid en flexibiliteit zijn we geworden wie we nu zijn.

Contactinformatie

Actief in

 • Ontwikkeling en realisatie van (seriematige) woningbouw, utiliteitsbouw (kantoren, scholen en winkels), appartementen, bedrijfspanden, restauraties, complexe renovaties, verbouw en onderhoud. Eigen timmerfabriek. Tevens beschikken wij over een 24-uurs calamiteiten-service

Kenmerken

 • Regionaal werkzaam binnen een straal van circa 50 km
 • Jaarlijkse omzet van circa € 50 miljoen
 • Personeelsomvang 120 werknemers
 • Aangesloten bij Woningborg, Bouwend Nederland en BouwGarant
 • ISO-, VCA- en FSC-gecertificeerd

Referentieprojecten

  Onze leden

  Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

  Wil je ook WoningBouwer worden?

  Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

  Meer informatie