Ter Steege Bouw Vastgoed is een middelgrote ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen vastgoed voor wonen, winkelen, werken en recreëren in een groot deel van het land vanuit Ter Steege Gebiedsontwikkeling en vanuit de bouw-vastgoedbedrijven in Apeldoorn, Hardenberg, Rijssen, Tiel, Heerhugowaard en Delft.

Ter Steege is een bouw- en vastgoedbedrijf. Wij bedenken, bouwen, financieren, beheren en onderhouden gebouwen. Als u ons spreekt, vertellen we graag honderduit over duurzaam en energiezuinig bouwen, nieuwe technieken en mooie architectuur. Toch zijn we trotser op iets anders: de manier waarop we ons werk doen. Met respect voor al het moois om ons heen dragen wij heel bewust ons steentje aan de samenleving bij. Door eerlijke keuzes te maken. Met oog voor ieders belang.

Wij kunnen bouwen op ruim honderd jaar ervaring en geloven in oprechte relaties. Of u nu eindgebruiker, opdrachtgever of partner bent: we willen dat u zich goed voelt bij ons werk. Wij maken graag kennis met u.

Ter Steege Bouw Vastgoed is onderdeel van Ter Steege Groep, een groep bestaande uit 30 bedrijven, actief in de bouw, vastgoed, handel en industrie, met in totaal ruim 800 medewerkers. Inmiddels bestaat Ter Steege Groep meer dan een eeuw. De drie kernwaarden van onze organisatie zijn:  Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam.

Contactinformatie

Actief in

  • Binnenstedelijke gebiedsontwikkeling, nieuwbouw en renovatie van huurwoningen. Specialisme: placemaking en herbestemmen

Kenmerken

  • Landelijk werkzaam
  • Jaarlijkse omzet van € 50 tot 250 miljoen
  • Personeelsomvang 100-500 werknemers
  • Aangesloten bij WoningBouwersNL en Woningborg

Referentieprojecten

Werkgebied

  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie