Schouten & De Jong Projectontwikkeling en Bouw- en aannemersbedrijf Schouten hebben de kernactiviteiten van twee sterke bedrijven gecombineerd in een krachtige organisatie, genaamd Schouten.

Schouten is met ca. 150 gemotiveerde medewerkers als ontwikkelende aannemer actief in de Randstad en staat garant voor kwaliteit, continuïteit, creativiteit, kennis en ervaring. Effectief management in combinatie met getalenteerde medewerkers zorgen voor een inspirerende werkomgeving wat leidt tot vernieuwende processen en succesvolle vastgoedprojecten. Wij hebben veel expertise in gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie, (binnenstedelijke) herstructurering en onderhoud. Door slimme en innovatieve concepten voegen wij maximale waarde toe voor onze klanten.

Wij beseffen dat onze activiteiten veelal indirecte gevolgen hebben voor de eindgebruikers van de door ons gerealiseerde gebouwen en hun omgeving. Een betere motivatie om verantwoord te ondernemen bestaat feitelijk niet. Maatschappelijke betrokkenheid maar ook duurzaam en ethisch ondernemen zijn bij Schouten daarom vanzelfsprekende uitgangspunten.

Contactinformatie

Actief in

  • Woningbouw en utiliteitsbouw, renovatie en verbouw

Kenmerken

  • Regionaal werkzaam
  • Jaarlijkse omzet van € 50 tot € 100 miljoen
  • Personeelsomvang tot 150 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg

Referentieprojecten

  • Nieuwbouw- ’s-Gravenhout Pijnacker-Nootdorp: nieuwbouw woonwijk van ca. 550 woningen- Park Allemansgeest Voorschoten: nieuwbouw woonwijk 658 woningen, inclusief openbare ruimte, waarvan 198 bestemd voor de sociale woningbouw en 460 voor de vrije sector. In beide sectoren worden zowel grondgebonden woningen als appartementen gerealiseerd. Ontwikkeling van Schouten de Jong, Provast en Waaijer Projectrealisatie- Park Veursehout te Leidschendam: nieuwbouw woonwijk van 677 woningen met een architectuur die nadrukkelijk relatie vertoont met de jaren dertig wijken uit het Haagse, zoals de Vogelwijk en Benoordenhout- Warande te Wassenaar: appartementengebouw 12 appartementen verdeeld over 4 woonlagen; appartementengebouw 16 appartementen verdeeld over 4 woonlagen; 16 herenhuizen en 2 twee-onder-een-kap villa’sBinnenstedelijk- Centrumontwikkeling Leidschendam: revitalisering centrumgebied Leidschendam, nieuwbouw 600 woningen, 3500 m2 commerciële ruimte, openbare parkeergarage- Overschiesekade te Schiedam, nieuwbouw 11 karakteristieke grachtenpanden met unieke gevels aan de wandelpromenade langs de Schie- De Nieuwe Floris te Voorburg: nieuwbouw 16 eengezinswoningen op parkeerdak, 17 appartementen op parkeerdak, 4 grondgebonden eengezinswoningen, en 28 huurwoningenUtiliteitsbouw- ’s Gravendreef College en Cluster E1 te Den Haag (Leidschenveen): nieuwbouw van een complex (totaal circa 19.000 m2 bruto vloeroppervlak), waarin verschillende functies ondergebracht zijn, bestaande uit een school voor voortgezet onderwijs, sporthal, leisure, kantoorruimten, parkeergarage voor circa 170 auto’s- Politiebureau Leidschendam: nieuwbouw van politiebureau aan het Temeculaplein te Leidschendam-Voorburg, inclusief cellenblokken en externe garage voor dienstvoertuigen aan een druk verkeersknooppunt- Omega te Den Haag (Leidschenveen): nieuwbouw van bedrijfspand ten behoeve van Bouwmarkt Gamma, totaal 13.000m2Renovatie- De Waag te Leiden: In het gebied omsloten door de Breestraat, Maarsmansteeg, Mandemakerssteeg en Aalmarkt wordt een nieuw pand voor The Sting met daarop 2 penthouses gerealiseerd, V&D wordt verbouwd en de kelder wordt als fietsenkelder ingericht, De Vergulde Turk wordt opgeknapt en diverse pandjes aan Maarsmansteeg en Breestraat worden opgeknapt.- Pullitzer Hotel te Amsterdam: renovatie van 150 kamers en algemene ruimte. Het hotel bestaat uit diverse losse panden gelegen aan de Prinsengracht te Amsterdam. De renovatie is van een bijzonder hoog afwerkniveau.- Bloomingdale Bloemendaal: verbouwing van voormalig kantoorgebouw tot 53 appartementen met een inpandig zwembad. Er is ook een glazen uitbouw aan het voormalig kantoorpand aangebracht.

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie