Reinbouw is een zelfstandig, ambitieus en dynamisch bouwbedrijf. Ons werkgebied ligt voornamelijk in het oosten en midden van Nederland. Een groot deel van onze omzet komt van onze vaste relaties.

We zijn groot geworden in de woningbouw. Ook in de combinatie van wonen met andere functies, zoals zorg, winkels, scholen en kantoren, heeft Reinbouw ruimschoots haar sporen verdiend. Naast de woningbouw heeft Reinbouw door de jaren heen een substantiële omzet gehaald in de utiliteitsbouw, waaronder winkelcentra, scholen, kantoren en bedrijfspanden.

Reinbouw is een vooruitstrevende onderneming in de bouwsector. Als ontwikkelende bouwer werken wij systematisch aan kwaliteitsverbetering en productinnovatie. Wij ontwikkelden onder andere een unieke woningconfigurator, de Ontwikkelwiz, waarmee wij de totale ontwikkeltijd van woningen terugbrengen van een jaar naar een week.

Wij onderscheiden ons door het leveren van constante hoge kwaliteit. Aantoonbaar hoge klanttevredenheid, vrijwel geen opleveringspunten en faalkosten zijn hier het resultaat van. De grote loyaliteit van onze relaties en onze eigen mensen getuigt van waardering voor onze zorg om kwaliteit, zowel extern als intern.

Contactinformatie

Actief in

 • Nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Kenmerken

 • Regionaal werkzaam binnen een straal van 100 km
 • Jaarlijkse omzet van € 50 tot € 100 miljoen
 • Personeelsomvang 100-150 werknemers
 • Aangesloten bij WoningBouwersNL en Woningborg

Referentieprojecten

  Onze leden

  Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

  Wil je ook WoningBouwer worden?

  Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

  Meer informatie