Plegt-Vos | Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Almelo, Assen, Hengelo, Langeveen, Utrecht en Rotterdam. We ontwikkelen, bouwen en verbeteren & verduurzamen (modulaire) woningen en appartementen. Dit doen we voor bewoners, ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen door heel Nederland. In totaal werken er ruim 530 mensen. Samen maken zij Plegt-Vos tot wat het is: een warm familiebedrijf dat vakmanschap combineert met kennis van mensen en slimme innovaties.

Visie
Wij willen van waarde zijn voor de wereld om ons heen. Echt iets voor mensen betekenen. Wij geloven dat we harten veroveren als Plegt-Vos voor iedereen een plek is waar je gewoon jezelf kunt zijn, waar je gezien wordt en waar we plezier hebben. We maken mensen blij met wie we zijn en wat we doen. Dat is voor ons de basis om van waarde te zijn voor mens en maatschappij. Wij geven vorm aan woon- werk- en leefplezier.

Sneller, duurzamer, betaalbaarder bouwen

Onze gerobotiseerde Slimme Huizenfabriek is het hart van ons bedrijf. Met de fabriek bouwen we sneller, duurzamer en betaalbaarder. Vanaf onze productielocaties rollen er elke week honderden woningelementen uit de fabriek. Woningen uit onze fabriek reduceren tot 80% CO2-uitstoot, tot 60% stikstofemissies en we elimineren 90% bouwafval op de bouwplaats.

Ervaring in hout
In wát we maken en hóe we het maken zijn we altijd op zoek naar slimme, duurzame oplossingen. Onze basisconcepten bevatten veel hout; een hernieuwbare grondstof die onbeperkt aangroeit, CO2-opslaat én bijdraagt aan een gezond woonklimaat voor bewoners.

Meer weten over Plegt-Vos? Bekijk onze website: https://www.plegt-vos.nl/.

Contactinformatie

Actief in

  • Nieuwbouw (woningen & appartementen), Bestaande bouw (renovatie & transformatie), modulaire bouw, vastgoedontwikkeling, Infra & Milieu

Kenmerken

  • Landelijk werkzaam
  • Jaarlijkse omzet van 300 miljoen
  • Personeelsomvang van circa 500 werknemers
  • Aangesloten bij WoningBouwersNL en Woningborg

Referentieprojecten

Werkgebied

  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie