Plegt-Vos is een dienstverlenende bouwonderneming en is breed actief in de bouw op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud, renovatie, grond-, weg- en waterbouw, modulaire bouw en vastgoedontwikkeling. Plegt-Vos onderscheidt zich door het ontwikkelen van toekomstgerichte concepten waarin dienstverlening, maatschappelijke meerwaarde, innovatie en de klant/eindgebruiker centraal staan.

Tot onze klanten behoren overheden, ontwikkelaars, beleggers, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven in Nederland. Plegt-Vos behoort tot de top 25 bouwondernemingen in Nederland en heeft vestigingen in Utrecht, Assen, Hengelo (hoofdkantoor) en Langeveen.

Plegt-Vos komt voort uit een familiebedrijf met een rijke, internationale ondernemerstraditie. De platte organisatie, de korte lijnen en het brede activiteitenpakket zijn daar kenmerkend voor. Al ruim 110 jaar combineren we warme traditie met actuele ambitie en lef.

Plegt-Vos is een bouwonderneming die toekomstbestendige oplossingen creëert. Dat doen we vanuit de visie dat die oplossingen op originele en unieke wijze invulling geven aan veranderende behoeften op het gebied van wonen, werken en leven. Vanuit deze betekenis leveren we een duurzame bijdrage aan de samenleving. Daar nemen we met trots verantwoordelijkheid voor.

Wij creëren  de beste oplossingen op een snelle en doortastende manier. Realistisch, deskundig, degelijk en innovatief. En met plezier. Dit komt tot uiting in onze oplossingen. Deze zijn waardevol voor mensen omdat men er nu en later plezier aan beleeft.

De combinatie van innovatiekracht en maatschappelijke betrokkenheid is tekenend voor Plegt-Vos. We zijn verbonden met onze omgeving. Enerzijds door intensieve samenwerking met keten- en kennispartners. Anderzijds door de betrokkenheid bij onze klanten, medewerkers, eindgebruikers en de omgeving die we samen delen.

Contactinformatie

Actief in

  • Nieuwbouw (woningen & appartementen), Bestaande bouw (renovatie & transformatie), modulaire bouw, vastgoedontwikkeling, Infra & Milieu

Kenmerken

  • Landelijk werkzaam
  • Jaarlijkse omzet van 300 miljoen
  • Personeelsomvang van circa 500 werknemers
  • Aangesloten bij WoningBouwersNL en Woningborg

Referentieprojecten

Werkgebied

  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie