Ouwehand Bouw Groep is een zelfstandige ontwikkelende bouwer die met 150 medewerkers goed is voor een omzet van ca. 145 mln per jaar. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in West Nederland vanuit onze kantoren in Katwijk en Gorinchem. Jaarlijks bouwen wij ca. 600 woningen op zowel eigen grondlocaties als voor ontwikkelaars en beleggers. Wij denken altijd vanuit onze OB2 concept techniek en innoveren continu vanuit dat concept. Door interne engineering houden we de faalkosten laag, en de productkwaliteit hoog.

Naast woningbouw zijn wij ook actief in de utiliteitsbouw en hebben wij Bouwbedrijf Alkemade Noordwijk voor de luxe villabouw, en Ouwehand Bouw Plus voor verbouw voor de zakelijke markt.

Ook zijn wij initiatiefnemer van RAP Wonen. RAP Wonen levert betaalbare en duurzame woningen die in een relatief korte tijd gerealiseerd kunnen worden. Door ons industriële productieproces zijn wij in staat binnen enkele weken de woningen te bouwen volgens de actuele normen van duurzaamheid en kwaliteit. RAP woningen worden gebouwd als permanente of als verplaatsbare woning. In het geval van een verplaatsbare woning worden de RAP woningen remontabel uitgevoerd zodat ze geschikt zijn voor een tijdelijke en dus korte exploitatieperiode. Ideaal voor locaties die vooruitlopend op een bestemmingsplanwijziging op deze manier nuttig kan worden.

Onze kernwaarden zijn: ‘Samen, Betrouwbaar, Vernieuwend en Plezier!’

Contactinformatie

Actief in

  • woningbouw, utiliteitsbouw

Kenmerken

  • Jaaromzet 145 mln
  • Vestigingen in Katwijk en Gorinchem
  • Aantal medewerkers 150
  • Lid van WoningBouwersNL en Woningborg

Referentieprojecten

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie