Maas-Jacobs Vastgoed BV heeft zich gespecialiseerd in binnenstedelijke projecten. Het gaat dan om herontwikkeling van bestaande, al bebouwde locaties, zowel in de vorm van nieuwbouw als het renoveren van bestaande gebouwen. Dankzij haar sterke regionale binding realiseerde Maas-Jacobs de afgelopen jaren meerdere kleinschalige en middelgrote projecten in Zuidwest Nederland.

Maas-Jacobs gaat uitdagingen niet uit de weg. Zo wordt er veel geïnvesteerd in complexe vastgoedprojecten. Dankzij haar ervaring en kennis van de markt denkt Maas-Jacobs vooruit en ziet ontwikkelingen van te voren aankomen. Tevens is de realisatie van uitbreidingsprojecten bij Maas-Jacobs in goede handen. Met alle kennis in eigen huis blijven de lijnen kort en handelen de medewerkers snel.

Specialisatie van Maas-Jacobs Vastgoed is het herbestemmen van bestaande gebouwen. In deze panden wordt geïnvesteerd om het cultuur-historische erfgoed te ‘redden’ van eventuele sloop en een nieuw leven in te blazen. Hierdoor behouden dorpen en steden hun authentieke en historische uitstraling. Veelal krijgen de panden een nieuwe bestemming, waardoor ze weer functioneel worden om te wonen, werken en recreëren.

Iedere uitdaging wordt met kwaliteit, lef en creativiteit aangegaan. Gecombineerd met een nuchtere no-nonsense mentaliteit is Maas-Jacobs de ideale samenwerkingspartner voor gemeenten, woningcorporaties, beleggers, projectontwikkelaars en andere ondernemers.

Contactinformatie

Actief in

 • Woningbouw, commercieel vastgoed, renovatie, restauratie, herbestemming, onderhoud en beheer, utiliteitsbouw

Kenmerken

 • Regionaal werkzaam binnen een straal van 100 km
 • Jaarlijkse omzet van € 50 tot € 100 miljoen
 • Personeelsomvang 150 - 200 werknemers
 • Aangesloten bij WoningBouwersNL en Woningborg

Referentieprojecten

 • Gasthuispoort in Breda, herbestemming en nieuwbouw aan de oostzijde van het centrum van Breda. Het plan van 74 woningen en circa 1.780 m² aan commerciële ruimten heeft gewonnen bij een marktselectie.

 • Overakkerstraat in Breda, herbestemming van een voormalig buurthuis en basisschool tot vier luxe herenhuizen.

 • St. Annaklooster in Zundert, herbestemming van een voormalig klooster tot een woon- en winkelgebied. In het Rijksmonument is zo’n 3500 m² aan commerciële ruimten, ingevuld door showrooms, horeca, winkels en kantoorruimten, en kloosterwoningen gerealiseerd.

 • ‘Serena’ in Zevenbergen, realisatie van 25 seniorenappartementen, 32 koopappartementen en 24 grondgebonden woningen. Verder is onder de appartementen een supermarkt gevestigd en is in het plangebied een brede school gerealiseerd.

 • ‘De Schakel’ in Zundert, tussen Zundert en Klein-Zundert heeft Maas-Jacobs een uniek en afwisselend woonprogramma gecreëerd, bestaande uit 74 woningen in 12 verschillende woningtypologieën

 • ’t Sas in Breda, stadswoningen, appartementen, winkels en een hotel met 9 suites vormen het woon-winkelgebied ’t Sas, dat in het centrum van Breda is gelegen. ’t Sas heeft in 2004 de tweejaarlijkse prestigieuze FGH Vastgoedprijs in ontvangst mogen nemen. (WWW.SASBREDA.NL)

Werkgebied

 • Projectontwikkeling
 • Uitvoerende bouw

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie