Profiel
Janssen de Jong Projectontwikkeling is een onafhankelijke en risicodragende projectontwikkelaar met name gespecialiseerd in woningbouwprojecten. Van kleinschalige woningbouwplannen tot duurzame gebiedsontwikkeling of omvangrijke herstructurering. Veelal nieuwbouw, maar ook transformaties. Janssen de Jong Projectontwikkeling is lid van de NEPROM, NVB, het SWK en is ISO 9001 en ISO14001-gecertificeerd.

Ontwikkelvisie
Als toonaangevend ontwikkelaar weten we wat de norm van morgen is. En die norm gaat niet alleen over het kiezen voor duurzame oplossingen en toekomstbestendige technieken. Woningen ontwikkelen we voor mensen. Wij creëren voor mensen één van de belangrijkste basisbehoeften in hun leven, een thuis. Een thuis beperkt zich niet alleen tot de woning zelf, maar ook de directe omgeving integreren we in de bestaande buurt of compleet nieuwe wijk. De gebruiker is het startpunt en samen vinden we de perfecte balans tussen wooncomfort en duurzaamheidsopgave. We ontwikkelen vanuit respect voor het verleden, maar gericht op de toekomst. Duurzaam, sociaal verbindend en klaar voor volgende generaties.

Samen beter voor elkaar
Aan de basis van elk succesvol project ligt een goede samenwerking. Van idee tot realisatie zijn veel partijen betrokken, ieder vanuit hun eigen perspectief. We ontwikkelen samen met stakeholders, zoals toekomstige bewoners en omwonenden, gemeenten, woningcorporaties, beleggers en marktpartijen. Communicatie is daarbij cruciaal. Naar elkaar luisteren, elkaar begrijpen, de belangen van de ander zien en rekening houden met elkaar, vormen het fundament van een goede samenwerking. Het is mooi om mensen mee te nemen in een ontwikkeling, zodat er draagvlak ontstaat en het een gezamenlijke opgave wordt. Zo kunnen we samen duurzaam waarde realiseren.

Integrale aanpak en totaaloplossingen
Janssen de Jong Projectontwikkeling is een dochteronderneming van Janssen de Jong Groep, de groep van bouwspecialisten. De groep ontwikkelt, bouwt, verbouwt, renoveert en doet onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen- en buitenland.

Met de expertise en innovatieve, duurzame concepten van ons en onze zusterbedrijven zoals Janssen de Jong Bouw, Koninklijke Woudenberg en Hercuton kunnen we vanuit een multidisciplinaire aanpak, praktische en doordachte totaaloplossingen bieden voor alle vastgoedvraagstukken, ideeën, wensen en doelen.

Team
Ons team wordt vaak getypeerd als kwalitatief goede mensen die ‘goed zijn voor hun woord’. We zijn nuchter en no-nonsense, met oog voor de wensen en behoeften van de klant. Vanuit een onverwoestbaar optimisme kijken naar opties en mogelijkheden. Onze Integriteit is belangrijker dan ons commerciële belang. Daarmee zijn we een solide en betrouwbare partner om zaken mee te doen.

Contactinformatie

Actief in

  • Woningbouw, commercieel vastgoed, gebiedsontwikkeling, binnenstedelijke herontwikkeling, herstructurering en transformatie.

Kenmerken

  • Landelijk werkzaam vanuit 3 regiokantoren in Son en Breugel, Utrecht en Hengelo
  • Jaarlijkse omzet van € 50 tot € 100 miljoen
  • Personeelsomvang tot 50 werknemers
  • Aangesloten bij SWK, NEPROM, NBV en ISO 9001 en ISO 14001-gecertificeerd.

Referentieprojecten

  • Zie www.jjpo.nl

Werkgebied

  • Projectontwikkeling

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie