Fraanje Woningen is een zelfstandig opererende projectontwikkelingsmaatschappij, gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van hoogwaardige woningbouwprojecten. Zaken als duurzaam-, aanpasbaar bouwen en het realiseren van energiezuinige woningen zijn voor Fraanje geen uitdaging meer maar behoren inmiddels tot ‘de standaard uitrusting’ Het concept van Fraanje Woningen: ‘Fraanje Woningen: ‘Fraaier Wonen’ gaat een stapje verder. Hierbij staan de specifieke wensen en behoeften van de woonconsument en het leveren van optimale woonkwaliteit centraal. Voor eigen rekening en risico en op eigen initiatief worden plannen zowel in uitbreidingsgebieden als op binnenstedelijke locaties opgezet, volgens het ‘Fraaier Wonen’ concept uitgewerkt: en gerealiseerd.

Fraanje Woningen onderscheidt zich van andere bedrijven door vanuit het oogpunt van de uiteindelijke eindgebruikers tegen de projecten aan te kijken. Vanaf het allereerste ontwikkelingsstadium van een project, wordt vanuit deze filosofie gedacht, zodat de eigen identiteit van de gebruiker niet in de anonimiteit verloren gaat.

In het gecompliceerde ontwikkelings- en bouwproces staat niet de ‘trend van de dag’ centraal, maar zijn de wensen en behoeften van de toekomstige gebruikers het Leitmotiv. Naast het ontwikkelen en realiseren van woningbouwprojecten, is het bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfsgebouwen, utiliteitsgebouwen en het financieren, beheren en exploiteren van onroerend goed.

Contactinformatie

Actief in

 • Woningbouw, renovatie, bouwrijp maken/ bijbehorende infrastructuur

Kenmerken

 • Regionaal werkzaam binnen een straal van 100 km
 • Jaarlijkse omzet tot € 25 miljoen
 • Personeelsomvang tot 50 werknemers
 • Lid van WoningBouwersNL

Referentieprojecten

  Werkgebied

  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw

  Onze leden

  Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

  Wil je ook WoningBouwer worden?

  Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

  Meer informatie