‘Een landelijke woning is bij ons geen eenzame villa in een grote tuin. Landelijk wonen is ook samenleven. Echt buiten. In woningen die het landschap mooier maken in plaats van lelijker!’

Landschapsarchitecten, architecten en ontwikkelaars die dezelfde visie hebben op landschapsbouw. Zo kun je ErfGoed BV het beste omschrijven. Vanuit de overtuiging dat maximale kwaliteit maximale winst is, ontwerpen en realiseren wij gezamenlijk bijzondere landschappelijke woningbouwprojecten. De liefde voor het landschap en de verantwoordelijkheid om er zorgvuldig en duurzaam aan verder te bouwen staan bij ErfGoed voorop.

ErfGoed ontwikkelt op landelijke schaal voor eigen rekening en risico én in opdracht. De projecten zijn uitzonderlijk, omdat wij het hele traject bestrijken van idee tot uitvoering. Wij realiseren woningbouwplannen tussen de 4 en 100 woningen. Daarbij richten we ons met name op landelijk georiënteerde locaties door heel Nederland: aan de randen van steden, in en rondom dorpen en in het buitengebied. Kernactiviteit is het ontwikkelen van Vrijkomende Agrarische Bebouwing (VAB’s), (voormalig) agrarische bebouwing (Ruimte voor Ruimte) en onbebouwde gronden, die wij verrijken met fraaie woonerfjes en collectief groen, zoals boomgaarden, wandelgebieden, bos en dergelijke.

ErfGoed BV heeft kantoren in Alkmaar, Meppel en Amsterdam.

Contactinformatie

Actief in

  • Woningbouw als landschapsbouw, exploiteren van vastgoed

Kenmerken

  • Landelijk werkzaam
  • Jaarlijkse omzet tot € 25 miljoen
  • Personeelsomvang tot 50 werknemers
  • Lid van WoningBouwersNL

Werkgebied

  • Projectontwikkeling

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie
WordPress PopUp Plugin