De missie van Bouwgroep Moonen is om duurzaam te bouwen. Zowel aan de bebouwde omgeving als aan relaties met alle stakeholders.

Of een gebouw duurzaam wordt, bepalen vaak onze opdrachtgevers. Maar we hebben zelf in de hand of we op een duurzame manier onze werkzaamheden verrichten.  Daarnaast zijn duurzame relaties met ALLE stakeholders voor ons belangrijk. Of dit nou opdrachtgevers, leveranciers of andere samenwerkende partijen zijn. Uiteraard hechten we heel veel belang aan duurzame relaties met onze mensen. Dit past binnen onze cultuur. Moonen is een familiebedrijf waarin het gaat om duidelijke afspraken, ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei en vooral aandacht voor elkaar.

Door in een vroegtijdig stadium bij een bouwproject betrokken te zijn kan Bouwgroep Moonen optimaal kennis van het bouwproces inbrengen. Zo bieden we maximale toegevoegde waarde voor de klant.

Deze toegevoegde waarde zit niet in wat we bouwen, maar in hoe we dit gaan bouwen. Door 80% van een project in kaart en uitgewerkt te hebben voordat we beginnen, verlagen we kostprijs, faalkosten, bouwtijd en overlast. Hierdoor wordt voor alle stakeholders het plezier verhoogd. En dat natuurlijk op een veilige bouwplaats.

Contactinformatie

Actief in

  • Utiliteitsbouw en transformatie

Kenmerken

  • Regionaal werkzaam binnen een straal van circa 1 uur reistijd
  • Jaarlijkse omzet van € 30 tot € 50 miljoen
  • Personeelsomvang 50 werknemers
  • Lid van WoningBouwersNL

Werkgebied

  • Uitvoerende bouw

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie