BAM Wonen staat voor premium kwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten we de toon in de wereld van wonen. Dankzij onze kennis, schaal en integrale aanpak maken we aangenaam wonen toegankelijk voor iedereen. Met ons als bondgenoot profiteert u van onze brede kennis en ervaring.

Al bijna 30 jaar is BAM Wonen een voorloper en expert op het gebied van conceptueel bouwen, zowel in nieuwbouw als renovatie. BAM Wonen is daarnaast koploper in het renoveren en verduurzamen van woningen naar nul-op-de-meter (NOM) met meer dan 2000 NOM-woningen in voorbereiding, in uitvoering of gerealiseerd. BAM Wonen biedt ook maatwerk in zowel renovatie- als transformatie- en nieuwbouwopgaven. Met een team van experts denken we mee aan de beste oplossing voor uw plan. Voor sterk afwijkende projecten die bijzonder zijn door hun complexiteit, hoogte, omvang, locatie of infrastructuur kunt u vertrouwen op onze gespecialiseerde teams

Samenwerking is wat ons drijft. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze (toekomstige) bewoners, opdrachtgevers en partners, garanderen we topkwaliteit wonen. En daar profiteert iedereen van. Vandaag én morgen.  Welkom bij BAM Wonen. Welkom thuis.

Contactinformatie

Actief in

  • Duurzame woningbouw (houtbouw, modulair bouwen), renovatie en verduurzaming, projectontwikkeling

Kenmerken

  • Landelijk werkzaam
  • Jaarlijkse omzet van € 500 miljoen
  • Personeelsomvang 700 werknemers
  • Lid van WoningBouwersNL en SWK

Referentieprojecten

Werkgebied

  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw

Onze leden

Onze leden maken ons verhaal, en ons verhaal helpt alle leden verder ontwikkelen!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie