Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze oud-voorzitter Jelle Kuiper. Jelle werd in 1992 benoemd werd tot NVB-voorzitter en bekleedde die functie 8 jaar lang. Wij zullen hem ons vooral herinneren om de manier waarop hij met anderen omging: rustig, sympathiek en tegenstellingen overbruggend.

Onder Jelles voorzitterschap zijn veel activiteiten opgetuigd. Zo kwam er een professionele vastgoedopleiding (speciaal bedoeld voor jonge ontwikkelaars), en werden de contacten met de diverse overheden stevig aangehaald. Ook werd de vereniging in die tijd steeds bekender met dank aan haar marktstudies. Dat dit alles niet onopgemerkt bleef, bleek ook wel uit het feit dat de toenmalige staatssecretaris van Volkshuisvesting Johan Remkes hem namens Hare Majesteit een mooie koninklijke onderscheiding opspeldde voor al zijn verdiensten.

Wij zijn Jelle dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor de branche en onze vereniging en wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte om dit verlies te dragen.

Gerelateerde artikelen

Ben je nog niet uitgelezen? We hebben nog veel andere mooie artikelen, daar kun je op bouwen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie