Jac Vries is benoemd tot nieuwe voorzitter van WoningBouwersNL.


Zijn aanstelling werd 19 april u
naniem bekrachtigd tijdens de algemene ledenvergadering. Jac zet zich al ruim 10 jaar in voor WoningBouwersNL, eerst als voorzitter van de Klankbordgroep Noord-Holland en de afgelopen 5 jaar als vice-voorzitter van het landelijk bestuur.

Jac Vries staat al 15 jaar aan het hoofd van VBM Ontwikkeling en werkte daarvoor onder andere bij ING Real Estate Development en BAM Vastgoed. Zijn lange carrière in de woningbouwsector maakt hem de perfecte kandidaat om mee te denken aan de oplossingen die nodig zijn voor de uitdagingen waar de woningbouw voor staat.

“Ik heb er veel zin in om in deze nieuwe rol aan de slag te gaan voor deze mooie vereniging”, aldus Vries. “Juist nu de markt voor woningbouwers onzekerder wordt, is het van groot belang dat WoningBouwersNL niet alleen haar leden, maar ook de politiek voorziet van de juiste informatie op het juiste moment. Ik zie ernaar uit om daar de komende jaren met de leden en het bureau samen op een goede manier invulling aan te geven”.

We kijken uit naar de toekomst en zijn ervan overtuigd dat de vereniging bij Jac in juiste handen is. Wij zullen samen met Jac Vries werken om de vereniging verder te ontwikkelen en te versterken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij veel positieve dingen zal doen voor de woningbouwsector en WoningBouwersNL als vereniging.

 

Gerelateerde artikelen

Ben je nog niet uitgelezen? We hebben nog veel andere mooie artikelen, daar kun je op bouwen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie