Met het platform ‘Zeer Energiezuinige Nieuwbouw’ (ZEN) stimuleren de vier brancheverenigingen van het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB) een kanteling in de woningmarkt, waardoor energie niet langer een kostenpost is, maar juist een unique buying point voor de consument.

Tijdens de ZEN Platformbijeenkomst op 20 juni vertelt Harm Valk (Nieman RI) over de praktijk van BENG en ZEN. Hoe maak je je woning BENG èn gasloos? En Nul-op-de Meter? Carl-peter Goossen (BouwNext) bespreekt buitenlandse voorbeelden van nieuwbouw; van BENG/nZEB tot energieneutraal en verder. Wat gebeurt er in o.a. Duitsland, Oostenrijk en de VS op dit punt? Arno Rootsaert (BeNext) en Frederik Sinke (SamenGroen) gaan in op het monitoren van energiedata en binnenmilieu-gegevens in nieuwbouwwoningen.

Voor wie?

De ZEN-platformbijeenkomsten zijn gericht op de 54 bedrijven binnen het ZEN-platform. Alle overige leden van de vier brancheverenigingen binnen het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB) en zijn van harte welkom, ook als u zich nog niet heeft aangemeld voor het ZEN-platform. Deelname is kosteloos. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging en een week voor aanvang een programma, een lijst van deelnemers en een routebeschrijving.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Claudia Bouwens, programmaleider Lente-akkoord: cb@lente-akkoord.nl. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van het Lente-akkoord. Heeft u vragen over uw aanmelding? Mail dan naar info@lente-akkoord.nl

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie