Het ZEN-platform werkt aan bijna energieneutraal tot energieleverende nieuwbouwwoningen, met de bewoner als uitgangspunt. Nul-op-de-Meter nieuwbouwwoningen vormen een belangrijk deel van de oplossing. Tijdens een speciale bijeenkomst, gecombineerd met een Samenwerkdag van de Stroomversnelling, gaan we de diepte in op alle aspecten en vragen rond Nul-op-de-Meter nieuwbouw.  Deze bijeenkomst organiseren de Lente-akkoord partijen in nauwe samenwerking met de Stroomversnelling.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 12 oktober. De gehele middag staat in het teken van Nul-op-de-Meter nieuwbouw. In de verschillende sessies komen vrijwel alle aspecten van NOM aan bod.

Locatie: Zaalverhuur7 in Utrecht. De lunch staat klaar vanaf 12.30 uur. Het inhoudelijke programma duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Let op: deze keer zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor deelname.

Voor wie?

De bijeenkomst is gericht op deelnemers uit het ZEN platform en Stroomversnellingsleden met een nieuwbouwopgave. Ook overige ontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, aannemers en woningcorporatie-medewerkers met plannen of intenties op het gebied van NOM zijn van harte welkom.

Kosten en aanmelding

Het aantal deelnemers is beperkt. Registratie vindt plaats op volgorde van aanmelding. Deelname voor leden van de Stroomversnelling is gratis. U dient zich wel te registreren. U kunt zich aanmelden via de nieuwsbrief die u van de Stroomversnelling heeft ontvangen. Voor de ZEN platform deelnemers en overige deelnemers bedragen de deelnamekosten € 95 excl. BTW per persoon.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie