Op dinsdag 19 februari aanstaande is er weer een reguliere ZEN Platformbijeenkomst. Deze keer extra aandacht voor de BENG-normen -eisen. Harm Valk geeft een uitgebreide plenaire inleiding. Verder is er onder andere een kennissessie met John Braakman (ZON) over ESCo’s voor gasvrije appartementengebouwen, Yvonne van der Hulst (Van der Hulst Bouwbedrijf) vertelt meer over 33 Plus-op-de-Meter woningen met smart grid in Voorhout, en we verwelkomen Ben Bronsema (Earth, Wind & Fire).

Programma

Bekijk hier het programma voor de ZEN Platformbijeenkomst op 11 september.

Voor wie?

De ZEN-platformbijeenkomsten zijn gericht op de bedrijven binnen het ZEN-platform. Deelname is kosteloos. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging en een week voor aanvang een programma, een lijst van deelnemers en een routebeschrijving.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Claudia Bouwens, programmaleider Lente-akkoord: cb@lente-akkoord.nl. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van het Lente-akkoord. Heeft u vragen over uw aanmelding? Mail dan naar info@lente-akkoord.nl.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie