Na het spraakmakende ZEN-congres over aardgasvrije nieuwbouw op  29 maart jl. vond op 12 juni weer een reguliere ZEN Platformbijeenkomst plaats. Een mix van actuele onderwerpen stond op het programma, met onder andere Ieke Kuijpers-Van Gaalen (DGMR) over de meest recente inzichten rond de komende BENG-regelgeving. En alles over De Willem en De Zwijger, de eerste NOM appartementencomplexen in Nederland met vijf woonlagen, die in juni worden opgeleverd door Woonstichting ’thuis, BAM Wonen en NB Architecten.

Lees ook: Inspirerende praktijkvoorbeelden op ZEN-platformbijeenkomst.

Voor wie?
De ZEN-platformbijeenkomsten zijn gericht op de bedrijven binnen het ZEN-platform. Overige leden van de vier brancheverenigingen binnen het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB) en zijn ook welkom. Deelname is kosteloos. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging en een week voor aanvang een programma, een lijst van deelnemers en een routebeschrijving.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Claudia Bouwens, programmaleider Lente-akkoord: cb@lente-akkoord.nl. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van het Lente-akkoord.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie