De nieuwbouw moet aardgasvrij en wel zo snel mogelijk. Maar hoe doe je dat als ontwikkelaar, bouwer, corporatie of belegger? Wat zijn de alternatieven voor de vertrouwde combi-ketel en hoe zijn de ervaringen daarmee, wat zijn de valkuilen, wat kosten die alternatieve oplossingen en hoe krijg je de bewoners daar enthousiast voor? Dat – en veel meer – hoor je tijdens ons praktijkcongres op 29 maart. Hands on, mouwen opstropen en er voor gaan! Een middag voor en door de praktijk.

Onze regering wil dat aan het einde van deze kabinetsperiode, hopelijk 2021, nieuwbouw niet meer met aardgas verwarmd wordt. Bovendien gaan per 2020 de energie-eisen voor nieuwbouw naar Bijna Energieneutraal (BENG). In de komende jaren moet er dus een grote omslag plaatsvinden. Veel vertrouwde praktijkoplossingen en concepten voldoen niet meer. Gelukkig hebben veel opdrachtgevers, bouwers en adviseurs in de afgelopen jaren al de nodige ervaringen opgedaan met ‘all electric’, WKO, warmtepompen en andere technieken die we nu op grote schaal moeten gaan toepassen. Tijdens een groot aantal verschillende deelsessies hoor je van collega’s en specialisten de laatste inzichten uit de praktijk. Een aanrader voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers, gemeenten en adviseurs die serieus werk willen maken van aardgasvrije nieuwbouw.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 29 maart 2018. Locatie: Fort Voordorp, Voordorpsedijk 28b, Groenekan Utrecht. De lunch staat klaar vanaf 12.30 uur. Het inhoudelijke programma duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

Juist voor jou!
Voor de leden van de vier brancheverenigingen binnen het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB-bouw) en voor ambtenaren bedragen de deelnamekosten € 95 excl. BTW. Voor overige deelnemers bedragen de deelnamekosten € 145 excl. BTW.

Aanmelden niet meer mogelijk
Houd de site van het Lente-akkoord in de gaten voor meer informatie over het programma. Wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan snel aan. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren is kosteloos tot twee weken voor het evenement. Bij latere annulering wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Vervanging door een collega is ook mogelijk. Bij annulering op de dag zelf, en bij afwezigheid zonder afmelding worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht.

Je ontvangt na je aanmelding een bevestiging, maar die komt vanwege de feestdagen pas in het nieuwe jaar.  Een week voor aanvang ontvang je het definitieve programma, de deelnemerslijst en een routebeschrijving.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Claudia Bouwens, programmaleider Lente-akkoord: cb@lente-akkoord.nl. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van het Lente-akkoord. Heb je vragen over je aanmelding? Mail dan naar info@lente-akkoord.nl

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie