Alleen voor leden

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: WoningBouwersNL bestaat dit jaar 90 jaar.

Om dat te vieren nodigen we jou persoonlijk van harte uit voor een zeiltocht over het IJsselmeer op vrijdagmiddag 20 mei 2022 (13.00 tot 20.00 uur).

“Age is just a number”; je bent zo jong als je je voelt. Maar we zijn trots dat we al zo lang partner van onze leden mogen zijn. Want juist onze leden houden ons jong en zorgen ervoor dat we met een relativerende blik en met veel maatschappelijke betrokkenheid bij kunnen dragen aan de uitdagingen die op onze sector afkomen.

En omdat wij natuurlijk geen verjaardag kunnen vieren zonder onze leden vinden we het belangrijk dat ook jij op ons verjaardagsfeestje komt!

WoningBouwersNL Lustrum Zeiltocht Vrijdagmiddag 20 mei 2022

Locatie:
De schepen van De Muider Compagnie hebben een vaste ligplaats aan de Herengracht, tegenover huisnummer 38 in Muiden. Auto kan gratis geparkeerd worden op P1 (onbewaakt – Maxisweg, hoek Weesperweg) of P2 (met cameratoezicht aan de Mariahoeveweg te Muiden). Beide parkeerplaatsen zijn op 10 minuten loopafstand van de ligplaats van de schepen. Exacte route naar deze parkeerplaats sturen we nog toe bij de bevestiging.

Programma

13.15          Inschepen en lunch aan boord van De Rederijker en De Hoge Wier
14.00          Vertrek
We varen de haven van Muiden uit en geven ons over aan de krachten van het weer. Aan boord mogen de handen uit de mouwen gestoken worden en het belooft sowieso een interactieve middag te worden
17.30          Gezamenlijk voor anker op een mooie plek op het IJsselmeer
BBQ aan boord
20.00          Terug in de haven van Muiden

R S V P
Het aantal plekken op de boot is beperkt, dus graag horen wij zo spoedig mogelijk of je deelneemt aan onze lustrum zeiltocht.
Dat kan je doen door te klikken op onderstaande link.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie