Sinds de verviervoudiging van de rente vorig jaar zomer is het lastiger geworden om projecten gefinancierd te krijgen. Ook de afzet aan beleggers is drastisch teruggelopen, omdat beleggers worstelen met de nieuwe regels van het Woningwaarderingsstelsel. Dit zet grote druk op de rendabiliteit van nieuwbouwprojecten.  

Marga Boerman-Plugge, commercieel directeur van RNHB ziet echter mogelijkheden om met nieuwe maatwerk financieringsconstructies, projecten toch door te laten gaan. Zo biedt RNHB een product aan om ondernemers bij minder dan 70% voorverkoop al te laten starten met de bouw. Als grootste niet-bancaire vastgoedfinancier van Nederland innoveert RNHB constant om projectontwikkelaars zo te kunnen helpen bij het financieren van elk type vastgoed, van huurwoningen tot allerlei vormen van commercieel vastgoed, woningen en transformaties in heel Nederland.  

Kortom, er zijn nog genoeg kansen voor ontwikkelaars, zolang ze maar samen met hun financier op zoek gaan naar creatieve manieren om projecten vlot te trekken. In dit webinar laat Marga talrijke manieren zien waarop het nog mogelijk is om in nieuwbouwwoningen te investeren en projecten gefinancierd te krijgen.  

Het webinar is exclusief voor WoningBouwersNL-leden en vindt plaats op woensdag 30 augustus van 13.00 tot 14.00. 

 Schrijf je hiernaast in voor het webinar. 

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie