Op 1 november jl. is het nieuwe consumentenplatform Nieuwbouw.nl gelanceerd. Een initiatief van de NEPROM, WoningBouwersNL en Xitres, en een samenwerking met vele nieuwbouwaanbieders. Het doel van Nieuwbouw.nl is om vraag en aanbod van nieuwbouw samen te brengen. Door middel van een gebruiksvriendelijke website en persoonlijk zoekprofiel bieden we potentiële kopers en huurders de mogelijkheid om gemakkelijk nieuwbouwprojecten te vinden die passen bij hun wensen en behoeften. Daarnaast biedt Nieuwbouw.nl ook relevante informatie, voordelen en nieuws aan.

We nodigen je van harte uit om je ook bij ons platform aan te sluiten.

Online bijeenkomst
Om je volledig te informeren organiseren we op maandag 11 december van 13:00 tot 14:30 uur een online bijeenkomst, met Jan Fokkema van de NEPROM, Jasper van den Brink van Xitres en Jannes van Loon van WoningBouwersNL.

Tijdens deze bijeenkomst zal Jasper van den Brink uitgebreid toelichting geven op het platform, ingaan op de techniek erachter en hoe je daar als professionele nieuwbouwaanbieder gebruik van kan maken. Jannes van Loon geeft een inkijkje in de relevante nieuwbouwdata die via ons platform wordt gegenereerd en exclusief wordt ontsloten voor aanbieders.

Voordelen
Je aansluiten bij Nieuwbouw.nl biedt de volgende voordelen:

  1. Gerichte doelgroep: Nieuwbouw.nl trekt een specifieke doelgroep van mensen die op zoek zijn naar nieuwbouwwoningen. Dit betekent dat jullie een doelgerichte exposure krijgen en de kans vergroot wordt om de juiste kopers te vinden.
  2. Ondersteuning bij marketing: Wij bieden de mogelijkheid om jullie projecten op verschillende manieren extra te promoten, zoals via nieuwsbrieven en social media. Hierdoor vergroot de zichtbaarheid van jullie projecten en bereiken jullie een groter publiek.
  3. Feedback en inzichten: Als aanbieden krijg je toegang tot gegevens en statistieken die inzicht geven in het gedrag en de voorkeuren van potentiële kopers. Dit stelt jullie in staat om marketing- en verkoopstrategieën te optimaliseren en beter te anticiperen op de behoeften van jullie doelgroep.
  4. Persoonlijke ondersteuning: Ons team staat altijd klaar om jullie te helpen en te adviseren bij het gebruik van ons platform. Of het nu gaat om het opzetten van jullie profiel, het optimaliseren van jullie projectpagina’s of het beantwoorden van vragen, wij staan jullie graag bij.Kortom, Nieuwbouw.nl is hét platform waar alle aanbieders van nieuwbouwwoningen samenkomen. Met elkaar zorgen we voor een optimale verbinding tussen aanbieder en woningzoekende.
Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie