Hoe verwerk je verschillende duurzaamheidseisen in een project met excellente duurzaamheidsscores? Welke keuzes moet je maken en waar wringt de schoen tussen de verschillende eisen? Op 11 november van 16.00-17.30 uur laten Sladjana Mijatovic, Sustainability Manager bij BPD, en Ronald Schilt, directeur van Merosch, aan de hand van praktijkvoorbeeld Park Valley zien, hoe je integraal rekent en ontwerpt aan een circulair en energieneutraal project.

In Park Valley gingen BPD en Merosch tot het uiterste om tot een energieneutraal én circulair concept te komen. Deze woonwijk, waar vroeger een bedrijventerrein was, wil vooroplopen op het vlak van Energie, Klimaatadaptatie, Circulariteit en Gezondheid. De ontwikkeling kan zich voorstaan op onder andere een gebieds-WKO, passieve energiebesparing, een EPC van 0 en een GPR-score van 8,6. Ronald Schilt van Merosch en Sladjana Mijatovic van BPD nemen u me in de integrale wijze waarop aan duurzaamheid is gerekend en ontworpen. Het is complex, maar niet onmogelijk, aldus beide betrokkenen. Hoe houd je je circulaire ambities vast gedurende het ontwikkelproces? Dat en meer hoor en zie je tijdens de webinar.

Deze kennissessie wordt georganiseerd in het kader van het nieuwe Lente-akkoord 2.0 Circulair en Industrieel Bouwen. Dit initiatief van NEPROM, Bouwend Nederland, Aedes, IVBN en WoningbouwersNL, wordt eind 2021 gelanceerd.

Klik hier voor meer informatie over dit webinar en inschrijven.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie