Deze bijeenkomst organiseert KAN Bouwen. WoningBouwersNL is partner van KAN Bouwen.

In mei 2020 zijn drie natuurexperts in opdracht van RVO en KAN gestart met het onderzoek ‘Leren van natuurinclusieve woonwijken’. De opzet is om twaalf woonwijken uit de periode 1990-2000 te bezoeken en van deze projecten een scan te maken.

Zes vragen over o.a. getroffen maatregelen, beheer en onderhoud en leerpunten worden voor alle wijken beantwoord. De opgedane kennis resulteert in een lijst met tips en trucs voor projectontwikkelaars die natuurinclusieve wijken willen maken.

Voor wie?
Deelname is mogelijk voor organisaties die deelnemen aan het KAN platform (contactpersonen en/of collega’s). Ook lidbedrijven van Bouwend Nederland, WoningBouwersNL, NEPROM en gemeenten die nog niet zijn aangesloten bij het KAN platform kunnen zich aanmelden.

Ben je expert op dit thema en niet aangesloten bij een van deze brancheorganisaties? Schrijf dan in enkele zinnen op het formulier bij ‘toelichting’ waarom je erbij wilt zijn. De organisatie beoordeelt dan of jouw aanwezigheid nuttig is voor de discussie.

Datum: de tweede bijeenkomst vindt plaats op dinsdagochtend 15 december 2020. Het inhoudelijk programma duurt van 11.15 uur tot 12.45 uur.
Locatie: via MS Teams. Je ontvangt een bevestiging met agenda-item en link. Enkele dagen van tevoren ontvang je een deelnemerslijst en een programma.
Trekker/gespreksleider: Claudia Bouwens, programmaleider KAN.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie