De wereld van het vastgoed is tot nu toe niet wezenlijk geraakt door disruptieve tech­nologieën. Hier regeren nog geen onlineplatforms als Booking.com, Uber of Amazon die de regels van het spel compleet veranderen. Maar met de ontwikkeling van het Waterfront in Toronto eist Google zijn plek aan tafel van de stedelijke ontwikkeling op. Is dit het begin van de disruptie van de bouwwereld?

WoningBouwersNL heeft samen met BPD Ontwikkeling de handen ineen geslagen en een mooi programma samengesteld dat voor elke ontwikkelaar en bouwondernemer zeer de moeite waard is!

Van stenen stapelen naar een compleet digitale wereld!
Nergens verandert de bouwwereld zo snel als in technologie-hub Toronto

Wat betekenen nieuwe, datagedreven technologieën voor uw bedrijfsmodel? Hoeveel ict-ers heeft u al in dienst? Wat doen uw ketenpartners? Kortom: welke strategie volgt uw bedrijf in deze veranderende wereld? Reis met NVB mee naar deze Canadese metropool om samen met vakgenoten te ervaren hoe planning, proces, communities en technology samenwerken aan de totstandkoming van de stad van de 21e eeuw.

Bezoek spraakmakende locaties zoals het Waterfront van Google Sidewalk Labs, het Cisco Toronto Innovation Centre en MaRS Discovery District. Spreek met betrokken bedrijven en overheden en met inspirerende voorlopers uit de technologiewereld over hun kijk op uw vakgebied. Beleef ‘s avonds de bruisende culturele smeltkroes die Toronto is.

De meer sociaal maatschappelijke innovaties uit het projectontwikkelingsvak worden ingezet in het nabij gelegen Detroit waar de herontwikkelingsopgave enorm is en de nieuwe generatie alle creativiteit inzet om de urbanisatie met nieuwe tools en inzichten verder vorm te geven. We hebben optioneel 2 dagen Detroit aan het programma toegevoegd (donderdagavond tot zaterdagavond), waarin we onder meer kennis maken met The Motown Movement een beweging gestart door studenten van de TU Delft die duurzame huisvesting voor iedereen toegankelijk willen maken. En als dat in Detroit kan, kan het overal!

5-daagse studiereis Toronto en Detroit

Maandag 10 juni tot zaterdag 15 juni 2019 (vrijdagavond 14 juni terugvlucht). We verblijven in het Westin Harbour Castle middenin het Waterfront gebied. Het 5-daagse programma biedt volop inspiratie en aanknopingspunten om de ervaringen en inzichten te vertalen naar de eigen praktijk. Optioneel is het mogelijk hier 2 dagen in Detroit aan toe te voegen. Je vliegt dan op donderdagmiddag vanuit Toronto naar Detroit waar het programma wordt voortgezet en vliegt op zaterdagavond weer terug naar Nederland.

Doelgroep en kosten

Deze reis is bedoeld voor directieleden en innovatiemanagers van NVB-lidbedrijven en overige bouwondernemers en ketenpartners. Maar ook afvaardiging vanuit overheden zijn van harte welkom. De all-in kosten voor deze 5-daagse reis naar Toronto bedragen voor NVB-leden €4.000,- excl. BTW en voor niet-leden € 4.400,- excl. BTW (bij aanmelding vóór 31 januari 2019).

Wanneer je kiest voor de optie om 2 dagen Detroit toe te voegen aan deze studiereis, dan geldt hiervoor een meerprijs van € 1.200,- excl. BTW.*

Aanmelden niet meer mogelijk!

De ideale groepsgrootte is 25-30 mensen. Voor dit aantal hebben we op dit moment vluchten (economyclass) kunnen reserveren. Meld u dus snel aan om verzekerd te zijn van een plek in het vliegtuig. Indien gewenst kunt u upgraden naar business class. Voor meer informatie over de toeslag en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Anneloes van der Woude. Deelnemers van deze bedrijven hebben zich al aangemeld voor de NVB Studiereis naar Toronto.

Natuurlijk ontvangt u in aanloop naar deze reis alle benodigde informatie betreffende het programma en de organisatorische zaken daaromheen.

Annuleringsvoorwaarden

U ontvangt de totale reissom retour bij annulering voor 23 februari 2019 of als de reis vanwege te weinig animo niet door kan gaan.

 • Annulering van 23 feb tot 15 april: 50% van de reissom
 • Annulering van 15 april tot 15 mei: 80% van de reissom
 • Annulering na 15 mei: 100% van de reissom

Wat u zelf regelt

 • In veel gevallen is een subsidie (missievoucher) mogelijk van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij zullen u helpen bij de aanvraag hiervan.
 • VISUM voor Canada (Toronto) en USA (Detroit). We adviseren u hierbij aan te geven dat u als toerist deze landen wilt bezoeken.
  • ESTA: (USA)
  • ETA: (Canada)
 • Reis- en/of annuleringsverzekering met werelddekking
 • Graag ontvangen we spoedig na aanmelding een foto/scan van uw paspoort (mail naar: anneloes@woningbouwersnl.nl)

* Afhankelijk van de vluchtprijs op het moment van aanmelding. Exclusief € 50,- per koffer.

 

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie