• Prof. dr. Bob de Wit

In deze sessie was aandacht voor wat u van succesvolle en vaak beroemde strategen kunt leren? Waarom is bijvoorbeeld de context waarin deze succesvolle strategische leiders opereren zo cruciaal? Vaak blijkt die leider namelijk niet op zichzelf te staan maar onderdeel te zijn van een breder team. 

Door wie?

De sessie werd geleid door prof. dr. Roberto Flören. We kennen hem van eerdere NVB-bijeenkomsten over ‘Familiebedrijven en Ondernemerschap’. Roberto nam de rol van kerndocent/moderator op zich bij het DGA-programma dat NVB samen met Nyenrode Business Universiteit ontwikkeld.


Download hier de presentatie

 

De Locatie

De sessie werd op het Kasteel van het landgoed van Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25 te Breukelen gehouden.

NVB heeft samen met Nyenrode Business Universiteit een speciaal DGA-programma ontwikkeld. Tijdens deze boeiende sessie maakt u, samen met andere DGA’s, kennis met verschillende strategische perspectieven en leert u deze toe te passen binnen uw eigen strategische vraagstukken. Uiteraard komen er verschillende strategische paradoxen aan de orde en worden er veel voorbeelden en cases ook uit andere sectoren worden besproken. Kortom, u wordt als DGA volop uitgedaagd om strategisch denken te ontwikkelen.

""

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie