Op 9 oktober 2018 start de NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl (2018/2019). Deze opleiding is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden.

De opleiding stelt in grote lijnen de deelnemers in staat om een gedegen investeringsvoorstel voor een (her-) ontwikkelingsopgave op te stellen.

Het resultaat

Per gevolgde ASRE-module ontvangen deelnemers een ASRE certificaat. Als de gehele opleiding succesvol is afgerond ontvangt de deelnemer het NVB diploma ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’.

Periode, studieduur en locatie

De opleiding start een maal per jaar met de introductiemodule (startdag) en kan in 12-14 maanden doorlopen worden. Door de modulaire opzet is het mogelijk het studietempo aan te passen aan de persoonlijke situatie. Ook kunnen deelnemers voorafgaand aan de introductiemodule losse modules volgen. Deze kunnen worden ingebracht in de NVB opleiding.

Onderdelen en data

De modulaire opzet van de opleiding biedt deelnemers veel keuzevrijheid bij het bepalen van de persoonlijke leerroute. De opleiding start met een eendaagse introductiemodule. Vervolgens bepaalt de cursist zo veel mogelijk zijn eigen leerroute. Gedurende de looptijd van de opleiding stelt de student een ‘Professioneel Plan’ op waarin de kennis uit de gevolgde modules wordt toegepast op een eigen praktijksituatie. In september 2019 wordt ter inspiratie een excursie naar een toongevende (her)ontwikkeling aangeboden.

Eisen

WO/HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring.

Investering

De investering voor deelname aan deze opleiding bedraagt € 9.250,- Medewerkers van NVB lidbedrijven krijgen 13% korting en betalen € 7.995,-. Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, catering en examenkosten en vrij van BTW. Ook voor deelnemers die werkzaam zijn bij gemeenten en corporaties geldt ditzelfde kortingstarief. Het studiemateriaal wordt zoveel mogelijk digitaal ter beschikking gesteld.

Informatie en inschrijven

De startdag maakt onderdeel uit van de NVB Opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anneloes van der Woude
E-mail: anneloes@nvb-bouw.nl
Telefoon: 06 53 22 87 77 / 070 386 02 04

 

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie