Op 1 november 2023 opent demissionair minister Hugo de Jonge het nieuwbouwplatform Nieuwbouw.nl. We nodigen je van harte uit om aan deze feestelijke gebeurtenis deel te nemen.

Nieuwbouw.nl wil het complete nieuwbouwaanbod in de koop- en huursector laagdrempelig in beeld brengen en de woonconsument zo volledig mogelijk informeren over alles wat bij nieuwbouw komt kijken. In de afgelopen maanden heeft een groot aantal ontwikkelaars, bouwondernemingen en woningbeleggers zich bij het platform aangesloten en inmiddels zijn er al veel nieuwbouwprojecten en woningen aangemeld.

Nieuwbouw.nl is het initiatief van NEPROM, WoningBouwersNL en IT-bedrijf Xitres. De initiatiefnemers beogen een open platform dat de samenwerking zoekt met alle ontwikkelaars, beleggers, makelaars en andere aanbieders van nieuwbouw aan de consument. Om het open karakter te benadrukken wordt een nieuwe Stichting Nieuwbouw.nl opgericht, waar alle aanbieders van nieuwbouwwoningen zich bij aan kunnen sluiten en dat het aanspreekpunt voor het nieuwe platform zal zijn.

Op 1 november van 9.30 tot 13.00 uur vindt de feestelijke opening plaats in Stadstheater De Kom in Nieuwegein. Meld je hiernaast aan en daar vind je ook het complete programma van de ochtend, die we afsluiten met een netwerklunch.

We hopen je op 1 november te mogen begroeten!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie