Het is zover! Na 1,5 jaar hard werken en doorrekenen zijn we er klaar voor!

METEN IS WETEN – ZEKER IN NIEUWBOUW

In deze tijd van ongelimiteerde cloudopslag, ontelbare informatiekanalen en vele onbetrouwbare bronnen, hebben ondernemers behoefte aan duidelijkheid, heldere geactualiseerde informatie en betrouwbare feiten en cijfers waar zij hun bedrijfsvoering op kunnen aanpassen. Die is er nu voor de projectontwikkelaar!

Samen met Nieuwbouw Nederland en Tellers&Benoemers heeft WoningbouwersNL een uniek dashboard gerealiseerd waarbij in een paar klikken alle relevante informatie over zowel de actuele vraag als het aanbod van nieuwbouw koopwoningen in welke regio dan ook zichtbaar wordt.

En dat is natuurlijk niet alles: ben je benieuwd naar de ontwikkelkansen in een bepaalde wijk, wil je meer weten over de woonwensen van woningzoekenden in een bepaalde gemeente of hoeveel mensen zich hebben ingeschreven voor een bepaald project? Duik in dit dashboard en vind antwoorden op vragen over de woningvoorraad, de sociaal economische structuur, demografische ontwikkeling, woonwensen en meer indicatoren per wijk, buurt of gemeente!

Gebroeders Blokland | WoningBouwersNL Data Dashboard:

“Wat mij betreft een veelbelovende tool waarmee je op een snelle en overzichtelijke manier veel data kan raadplegen”, aldus van Roxanne van Kempen (Marketing Manager, Gebroeders Blokland)

Wil je weten hoe dit werkt? Schrijf je dan in voor de online lancering van dit dashboard op 19 mei aanstaande (16.30 – 17.30 uur). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Al ruim 12,5 jaar vinden woningzoekenden via het Nieuwbouw Nederland platform hun droomhuis. Het platform brengt de vraagzijde en de aanbodzijde van de nieuwbouwmarkt met elkaar in contact. Met deze interessante data zijn we i.s.m. WoningbouwersNL aan de slag gegaan om te komen tot nieuwe overzichtelijke analyses. We zijn dus blij dat we nieuwe inzichten kunnen geven met deze info en ontwikkelaars kunnen helpen bij hun marktonderzoek zodat er betere matches tot stand komen. Een duidelijke win-win situatie voor consument en ontwikkelaar! En vergeet de meerwaarde voor de gemeente niet ”.

Jasper van den Brink, Nieuwbouw Nederland

Als marktonderzoeker bij WoningBouwersNL ben ik dagelijks bezig met data waarbij het werken met betrouwbare bronnen cruciaal is bij het schrijven van onze halfjaarlijkse Thermometer Koopwoningen. Door het combineren van verschillende marktcijfers en rapporten kunnen we onze visie nog accurater vormgeven. Dit gun ik onze leden ook en daarom ben ik met Nieuwbouw Nederland rond de tafel gaan zitten.

De mogelijkheden van dit dashboard zijn eindeloos. Hopelijk kunnen we hiermee vele bouwondernemers een voorsprong geven op de concurrentie”.

Jannes van Loon, WoningBouwersNL

Voorbij is het raadplegen van verschillende onderzoeksrapporten en marktanalyses! Vanaf 19 mei aanstaande komen openbare en niet-openbare bronnen (zoals CBS, Primos, Woningborg, Bouwgarant, SWK) samen en worden alle benodigde en actuele data simpel ontsloten voor de slimme vastgoedprofessional die zijn bedrijfsproces graag zo efficiënt mogelijk inricht.

    nieuwbouw Nederland

 

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie