WoningBouwersNL presenteert: Online lancering Thermometer Koopwoningen voorjaar 2021: Waar en met wie gaan we de komende 10 jaar 1 miljoen woningen bouwen?

Het zal geen verrassing zijn dat 2020 in het teken stond van de coronapandemie. Welke gevolgen heeft deze crisis voor de woningmarkt? Hoe gaan we verder? Het woningtekort blijft oplopen en is een urgent thema bij de aankomende Tweede Kamer verkiezingen. Tijd om een aantal woordvoerders Wonen bij elkaar te zetten en hun oplossingen voor dit probleem te beoordelen (en wellicht wat aan te vullen..!).

Vanuit onze studio in Voorburg bespreken niet alleen Jannes van Loon, woningmarktonderzoeker WoningBouwersNL en Peter Boelhouwer, hoogleraar Housing Systems TU Delft, de bijzondere analyses uit de Thermometer maar leggen deze ook voor aan de woordvoerders Wonen van verschillende politieke partijen. Welke oplossingen zien zij voor het gebrek aan woningbouwlocaties? Hoe kan de woningbouwproductie versneld worden? Wat verwachten zij van de corporaties en is nieuwbouw niet eigenlijk spotgoedkoop?

WoningBouwersNL heeft de feiten en cijfers, Peter Boelhouwer weet wat wel en niet werkt. Alle politieke partijen hebben aangegeven flink te willen investeren in ook de woningbouw (naast onderwijs en zorg) maar welke partij kan zich onderscheiden met de beste visie en aanpak?

Met medewerking van onder meer Julius Terpstra (CDA), Paul Smeulders (GroenLinks), Pieter Grinwis (CU), Faissal Boulakjar (D66), Daniel Koerhuis (VVD) en Evert van Kooten (Directeur Hegeman Bouw).

Volg deze boeiende gesprekken en stel je vragen! Blok je agenda op vrijdag 12 maart van 09.30 tot 11.15 uur en meld je snel aan. Trouwens… ook als je niet op 12 maart erbij kunt zijn maar wel de YouTube-link wilt ontvangen, graag aanmelden.

Op de hoogte blijven van al onze video’s en webinars? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie