Het zal je niet verbazen dat we het anders gaan doen dan voorheen. Want álles gaat de laatste tijd anders dan voorheen! En ja, we zullen ons natuurlijk aan alle Coronamaatregelen houden. 

Het is (aan)passen en meten, tellen en berekenen maar we geven niet op!

Graag nodigen we je uit voor de NVB Alles is anders show’, een hybride (fysiek én online) productie, live vanuit De Fabrique in Utrecht.

We zien om ons heen dat het (eventueel noodgedwongen) inslaan van nieuwe wegen en anders denken ook hele goede en leuke ontwikkelingen kunnen opleveren. Deze kwetsbare periode is helaas nog niet voorbij en dwingt ons allen om nog beter te kijken wie we zijn, waar we naar toe willen en wat onze maatschappelijke rol is. Wij zijn er uit: wij blijven heel gewoon en onszelf maar gaan naar een andere aanpak, een nieuwe jas die beter bij ons past. We hebben dus veel te vertellen op het jaarcongres en verrassende sprekers op het programma staan.

Het wordt een interactief spektakel voor jong en oud met interessante visies, serieuze dilemma’s en spannende presentaties.
Met op het podium bijdragen van

  • Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom CBS
  • Reinier van den Berg, duurzaam ondernemer en voormalig meteoroloog
  • Prijswinnend DNA engineer Charlotte Koster

En verder live bijdragen van NVB-leden in ‘de stand in het land’, een verrassende aankondiging vanuit bestuur en organisatie, een oproep en een hart onder de riem!

Is na deze middag alles anders? We zullen het zien. Maar één ding is zeker: Deze middag wil je niet missen!

Meld je dus snel aan voor dit event (mocht je dat nog niet gedaan hebben) en verzeker je van een gratis online ticket.  

We kijken er naar uit je online te ontmoeten op donderdagmiddag
12 november aanstaande van 16.00 – 18.00 uur!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie