‘Visie, passie leiderschap’

Met de juiste combinatie van visie, passie en leiderschap worden grootse prestaties neergezet. De vooruitziende blik, de passie voor het vak én de juiste managementkwaliteiten maken een ondernemer meer of minder succesvol. Mooie voorbeelden van hoge scores en flink falen vinden we in de sport.

Maurits Hendriks stond als chef de mission deze zomer in Rio met TEAM NL voor een enorme uitdaging. Met hem kijken we nog eens terug op de Olympische Spelen. Heeft hij de juiste keuzes gemaakt en het beste uit de sporters kunnen halen? Is hij medailletechnisch een tevreden man? Wat zou hij een volgende keer anders aanpakken?

Mensen laten presteren op het hoogste niveau, hoe doe je dat?

Haig Balian had als filmproducent al zijn sporen ruimschoots verdiend (Het meisje met het rode haar, Schatjes!, Terug naar Oegstgeest) toen hij in 2003 directeur van Artis werd. En ook hier is hij weer succesvol gebleken. Een verliesgevende dierentuin ‘herontwikkelen’ tot een succesvol miljoenenbedrijf is een complexe en kostbare uitdaging, zeker in Amsterdam waar de vierkanten meters niet voor het oprapen liggen. Onder zijn leiding gaat het de Amsterdamse dierentuin weervoor de wind. Maar tevreden is hij nog niet. Met visie, veel passie en leiderschap werkt hij dus verder aan de mooiste tuin voor mens en dier!

In het podiumgesprek gaat gespreksleider Felix Rottenberg op zoek naar de sleutels tot het succes van de CEO’s:

Ingrid Faber (Pooling Partners – grootste Europese producent en verhuurder van houten pallets), Michiel Hofman (Hofman Dujardin Architects – succesvol in de ‘nieuwe economie’) en Harrie van Noorden (Thunnissen Groep – vernieuwende ontwikkelende bouwer).

Frank Krake kent u van vorig jaar maar niet in de rol die hij dit jaar krijgt. Het wordt een afsluiting om nog lang over na te praten!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie