We hebben allemaal een druk leven met leuke en minder leuke verplichtingen. We hebben zakelijke – en minder zakelijke sociale netwerken te onderhouden en nog zo veel te wensen voor de toekomst. Hoog tijd om weer eens op een rijtje te zetten waar jouw prioriteiten liggen, tijd en afstand te creëren om een vers perspectief op je organisatie en carrière te krijgen zodat je weer nieuwe kansen ziet, je creativiteit een boost kunt geven en vaker vrolijk en optimistisch kunt zijn!

Klik hier voor het flitsverslag.

Nee, dit is geen yogasessie of ander gezweef. Gewoon luisteren naar de enthousiaste verhalen van Tim Voors die zijn succesvolle en hectische leven in de reclamewereld boeiender en waardevoller heeft gemaakt door er eerst (flinke) afstand van te nemen. Een nuchter en grappig verhaal over zijn hoogte- en dieptepunten (‘onverwachte wonderen’) tijdens zijn laatste solo wandeltocht van 6 maanden van Mexico naar Canada (Pacific Crest Trail, 4.286 km).

LEES HIER HET INTERVIEW MET TIM VOORS IN HET FD.

Zijn belevenissen en tips roepen vragen op en geven aanleiding tot discussie en gesprekken met elkaar. Ook daar is het NVB Café voor bedoeld!

Dus stop dreaming! Ga je dromen uitvoeren en breng niet morgen of volgend jaar maar NU meer avontuur in je leven! Hoe? Dat hoor je op 6 april in Amsterdam.

Jouw investering? circa 2,5 uur

Wanneer? Donderdag 6 april van 16.00 uur (15.30 u inloop) tot 18.30 uur

Waar? B. Amsterdam, Johan Huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam

Voor wie? Alle enthousiaste vastgoedprofessionals

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie