Het Lente-akkoord organiseert op 21 juni de derde editie van haar succesvolle en zeer goed beoordeelde platformbijeenkomst. Met de laatste ontwikkelingen rond Circulair Industrieel Bouwen, praktijkvoorbeelden en stevige gesprekken. Ontmoet het netwerk van voorlopers, ga het gesprek aan en raak geïnspireerd door actuele praktijkvoorbeelden.

Tijdens de platformbijeenkomst gaan we onder andere in op de laatste inzichten op het gebied van MPG, Het Nieuwe Normaal, circulair conceptueel bouwen, biobased materialen en circulaire installatieprincipes. Daarnaast presenteren diverse bouwpartners samen hun circulaire woningbouwproject. Net als bij vorige edities staat de interactie centraal!

Over de platformbijeenkomst
De platformbijeenkomst wordt elk halfjaar georganiseerd door de samenwerkende partners binnen het Lente-akkoord – Aedes, WoningbouwersNL, NEPROM, Bouwend Nederland, IVBN en BZK – en haar kennispartners. De bijeenkomsten kunnen rekenen op 150-200 deelnemers en krijgen steevast een hoog rapportcijfer vanwege de aanwezige expertise bij sprekers en deelnemers, en de ruimte voor interactie tijdens het programma.

Deelname aan de platformbijeenkomst is gratis. Bij meer aanmeldingen dan plekken krijgt het netwerk van het Lente-akkoord voorrang, alsmede leden van de aangesloten brancheverenigingen NEPROM, IVBN, WoningbouwersNL, Bouwend Nederland en Aedes, en de kennispartners.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie