De eerste Thermometer Koopwoningen van 2022 komt er aan en jij kan hier als eerste je voordeel mee doen!

Hierbij nodigen we je op dinsdag 1 maart aanstaande uit voor de online flits-presentatie over de feiten en cijfers in de nieuwe Thermometer. Marktonderzoeker en auteur van de Thermometer, Jannes van Loon, neemt je in 20-30 minuten mee in de belangrijkste uitkomsten van zijn speurwerk en analyses. Waar zijn nog ontwikkelkansen? Waarom stijgen de huizenprijzen maar door en waarom lukt het ons toch niet om de woningbouwproductie op te hogen?

Start de dag en de nieuwe maand goed; tune op 1 maart in bij deze online flits-presentatie (09.00 uur), verrijk jezelf met nieuwe (gegevens en) inzichten, stel je vragen en verras je collega’s met deze actuele kennis over de woningmarkt!

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Over WoningBouwersNL:
Wij houden ons dagelijks bezig met de Nederlandse woningmarkt, zetten regelmatig onderzoeken uit, verzamelen praktijkvoorbeelden, organiseren en initiëren kennisuitwisseling en zien de trends. Deze kennis delen we graag; met onze leden, met partners, overheden en de media want wij weten als geen ander dat we alleen sámen oplossingen kunnen formuleren voor de complexe woningbouw- en klimaatopgaven waar we nu voor staan.
Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie