Meld je aan voor de lancering van de Thermometer Koopwoningen voorjaar 2023!

Hierbij nodigen we je uit om op dinsdag 14 maart de online presentatie van de nieuwe Thermometer Koopwoningen bij te wonen. In een korte presentatie vanuit onze WoningBouwersNL studio neemt woningmarktonderzoeker Jannes van Loon ons mee langs de cijfers en analyses in deze Thermometer.

Hierna praat Coen van Rooyen verder met Robbert Arkenbout, woningbeleggingsadviseur bij RESI en Johan Conijn, Directeur woningcorporaties bij Finance ideas, over de bevindingen uit deze rapportage en de gevolgen voor de vastgoedmarkt. Centraal staat de vraag wat ontwikkelende bouwers kunnen doen om hun projecten aantrekkelijk te maken voor woningbeleggers en woningcorporaties.

Verrijk jezelf met nieuwe gegevens en inzichten, stel je vragen en verras je collega’s met deze actuele kennis over de woningmarkt!

Meld je snel aan en tune in op dinsdag 14 maart aanstaande van 9:00 tot 10:15!

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Over WoningBouwersNL:
Wij houden ons dagelijks bezig met de Nederlandse woningmarkt, zetten regelmatig onderzoeken uit, verzamelen praktijkvoorbeelden, organiseren en initiëren kennisuitwisseling en zien de trends. Deze kennis delen we graag; met onze leden, met partners, overheden en de media want wij weten als geen ander dat we alleen sámen oplossingen kunnen formuleren voor de complexe woningbouw- en klimaatopgaven waar we nu voor staan.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie