Iedere eerste donderdag van de maand organiseren we een online KAN Lunchcafé van 13.00-14.00 uur. Hét moment om, na een gezonde lunchwandeling, inspiratie op te doen voor jouw natuurinclusieve project! Ervaringsdeskundigen en experts delen hun kennis en geven praktische tips.

De eerste aflevering van het KAN Café ging over het natuurrijke en succesvolle project Kerckebosch in Zeist.

Het tweede KAN Café vindt plaats in de studio van WoningBouwersNL. Op 4 maart schuift Harry Boeschoten aan. Hij is Programmadirecteur Groene Metropool bij Staatsbosbeheer. Coen van Rooyen, algemeen directeur WoningBouwersNL, zal hem een alcoholvrij drankje aanbieden en in gesprek gaan over onderwerpen als groene netwerken en groen als een nutsvoorziening.

Praktische informatie

Voor wie: Professionals werkzaam bij bouwers, ontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, (landschaps-)architecten en stedenbouwkundige bureaus op zoek naar kennis en inspiratie op het gebied van klimaatadaptief bouwen met de natuur.

Het KAN Lunch Cafe vindt plaats op iedere eerste donderdag van de maand van 13.00-14.00 uur. Noteer de data vast in je agenda en houd de KAN-website in de gaten voor het programma.

Donderdag 4 maart
Donderdag 1 april
Donderdag 6 mei
Donderdag 3 juni

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie