De invulling van het strategisch proces bepaalt in grote mate de effectiviteit van strategische keuzes en de strategie realisatie. Waar wordt de nadruk gelegd, wie wordt betrokken en hoe ga je om met strategie in omgevingen die in grote mate aan verandering en complexiteit onderhevig zijn? Tijdens deze tweede sessie werden u een aantal handvatten aangeboden om een strategische fit te realiseren in een context van stabiliteit en/of verandering.

  • Dr. Jeroen van der Velden

Door wie?

De sessie werd geleid door prof. dr. Roberto Flören. We kennen hem van eerdere NVB-bijeenkomsten over ‘Familiebedrijven en Ondernemerschap’. Roberto nam de rol van kerndocent/moderator op zich bij het DGA-programma dat NVB samen met Nyenrode Business Universiteit ontwikkeld.

NVB heeft samen met Nyenrode Business Universiteit een speciaal DGA-programma ontwikkeld. Tijdens deze boeiende sessie maakt u, samen met andere DGA’s, kennis met verschillende strategische perspectieven en leert u deze toe te passen binnen uw eigen strategische vraagstukken. Uiteraard komen er verschillende strategische paradoxen aan de orde en worden er veel voorbeelden en cases ook uit andere sectoren worden besproken. Kortom, u wordt als DGA volop uitgedaagd om strategisch denken te ontwikkelen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie