Alleen voor leden

Er is veel te beleven en te ervaren op de Floriade Expo 2022. En dat hebben we nodig om echt kennis te maken met ‘biobased bouwen’ en de voortgang die deze nieuwe manier van ontwikkelen en bouwen doormaakt.

Ga mee met de ‘Meet de Makers’ tour, dompel je onder in deze nieuwe wereld van het wonen en ervaar het prettige gevoel van de natuurlijke materialen en het bijzondere binnenklimaat.

Diana van Bokhoven (Biobased Creations) neemt je in anderhalf uur mee langs vier prachtige paviljoens op de Floriade en één biobased brug die samen het heden en de toekomst van biobased bouwen laten zien. Terwijl je rondloopt en de paviljoens en brug ontdekt vertelt Diana meer over de biobased materialen en circulaire bouwmethodes, maar ook over het systeem achter het nieuwe bouwen. Wat is er nu al mogelijk? Waar gaat het heen? Hoe gaan we de productie opzetten? Wat is de rol van de landbouw en wat betekent duurzaam en biobased bouwen voor het landschap?

PROGRAMMA

  • 11.00: verzamelen bij The Natural Pavilion
  • 11.15: start tour
  • 12.45: broodje en drankje
  • 13.30: programma in The Growing Pavilion (invulling wordt binnenkort bekend gemaakt)
  • 15.30: einde programma

Word geïnspireerd en geprikkeld tijdens de ‘biobased bouwen tour’ op de Floriade Expo en meld je aan!

Aan deelname zijn geen kosten verbonden en staat alleen open voor WoningbouwersNL-leden. Maximaal aantal deelnemers: 30

Bij bevestiging ontvang je jouw toegangsticket en de praktische info met betrekking tot bereikbaarheid, parkeren en pendelbus. De eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Let op: kom op tijd en neem de tijd om in het urban district op de Floriade te komen!

Vanaf de ingang van de Floriade Expo is het ongeveer 15-minuten lopen naar het urban district. En vanaf het parkeerterrein kun je NIET lopen naar de entree van de Floriade. Er gaan geregeld pendelbussen.

Voor meer info over de Floriade Expo 2022 zie: https://floriade.com/nl/

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie