We leven in een bijzondere tijd met ook grote uitdagingen op het gebied van wonen in Nederland. De klimaatverandering  en de woningcrisis vragen om rigoureuze beslissingen en creatieve oplossingen.
Hoe kunnen we sneller bouwen en gezondere woningen in een duurzame leefomgeving creëren waarbij ook de betaalbaarheid gegarandeerd blijft?

De visie van BAM is duidelijk: Een duurzaam thuis voor iedereen, het creëren van duurzame omgevingen die het leven van mensen verbeteren. Hun duurzaamheidsstrategie vormt een integraal onderdeel van hun beleidsstrategie. Als een van de grootste spelers in de markt neemt BAM het voortouw en de verantwoordelijkheid om hun CO2-, grondstoffen- en afvalvoetafdruk te verminderen en klanten schaalbare duurzaamheidsoplossingen te bieden.

FLOW WONINGCONCEPT
Duurzame, circulaire en gezonde woningen zijn het uitgangspunt. Met Flow zet BAM Wonen de volgende stap naar toekomstbestendig wonen.
Er is jaren gewerkt aan dit concept en BAM Wonen is trots op het resultaat. Graag delen zij hun kennis met WoningBouwersNL – leden.

Op vrijdagmiddag 13 oktober aanstaande (13.15 uur ontvangst met broodjeslunch) geeft BAM Wonen ons een kijkje in de keuken van de ontwikkeling van dit bijzondere woningconcept.
Omdat ook onze studenten in de opleiding die dag op locatie zijn, resteren ongeveer 20 plekken voor geïnteresseerde leden.

Programma:
13.15   Inloop en lunch leden WoningbouwersNL
Lunch cursisten

14.00   Welkom bij BAM Wonen
Dasja Wickenhagen, Programmadirecteur BAM Wonen
Visie, concept en procesontwikkeling Flow woningen

15.00   Bezichtiging modelwoning in 3-4 groepen/ etappes.

15.40   Centrale terugkoppeling – hoe kunnen we elkaar versterken en meer samenwerken om verduurzaming te versnellen?

16.00   Napraten met een drankje

16.30   Einde

Geef je dus snel op via de link hiernaast!

P.S. Graag – indien mogelijk – bouwschoenen en een fluor hesje meenemen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie