Alleen voor leden

ONLINE WONINGBOUWERSNL SPECIALTY

Maandag 28 juni 2021 –  live vanuit de WoningBouwersNL Studio  – 15.30 tot 17.00

Als je meer woningen en een hoogwaardig woon- en werkklimaat wilt creëren –  in de stad – moet het alternatieve vervoer van mens en product aldaar van zodanige kwaliteit zijn, dat je rigoureuze stappen kunt nemen met betrekking tot het reduceren van het autobezit en de parkeernorm; binnenstedelijk parkeren gaat namelijk ook over leefbaarheid, economie en klimaatadaptatie. Hoe creëer je een kwalitatieve woon-, werk- en leefomgeving en hoe ga je om met verschillend gemeentelijk beleid?

Een interactieve sessie over binnenstedelijke mobiliteit, leefbaarheid en nieuwe wegen naar minder auto’s in de stad. Bij wie ligt de regie? Wie heeft het lef om heilige huisjes te doorbreken, de voor- en nadelen goed te wegen en échte oplossingen te genereren?

Parkeerexpert Paul van Loon van adviesbureau Empaction heeft onderzocht of en onder welke condities autobezitters bereid zijn hun auto niet mee te laten verhuizen naar een volgende woning. Die bereidheid is er wel degelijk mits aan een aantal voorwaarden kan worden voldaan.

Het parkeren is een enorm boeiend onderwerp, dat veel complexer is dan menigeen op het eerste gezicht denkt. Het gaat over geld, over belangen, emotie, imago, communicatie en over keuzes maken. Het gaat dus ook over mensen” aldus Van Loon.

Praat mee en meld je aan!

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie